Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Σταμάτησε στα έξι η Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Σαμπιονά: Σταμάτησε στα έξι η Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2017 22:15
Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 6-2 την μέχρι πρότινος αήττητη Μπορντό και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Δύο γκολ ο Νεϊμάρ, που ανέλαβε την εκτέλεση των πέναλτι αντί του Καβάνι.

Μια ημέρα μετά την γκέλα της Μονακό με την Μονπελιέ (1-1) η Παρί Σεν Ζερμέν ισοπέδωσε με 6-2 την Μπορντό στο Παρίσι και ξέφυγε ξανά στο +3 από τους Μονεγάσκους.

Το παιχνίδι αποτέλεσε μονόλογος των Παριζιάνων, που έκαναν ότι ήθελαν στο ματς, προσφέροντας γκολ και θέαμα. Στο 5’ ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 12’ ήταν η σειρά του Καβάνι να βρει δίχτυα, ύστερα από ασίστ του Βραζιλιάνου.

Στο 21’ ο Μενιέ έκανε το 3-0 με όμορφο τελείωμα και παρότι η Μπορντό μείωσε στο 31’ με τον Σανκαρέ, η Παρί συνέχισε να… πυροβολεί. Στο 40’ ο Νεϊμάρ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι αντί του Καβάνι και «έγραψε» το 4-0 (σ.σ. το πανηγύρισε μαζί με τον Ουρουγουανό), ενώ στο 45’ ο Εμπαπέ έκανε γέμισμα για τον Ντράξλερ και ο Γερμανός με σουτ στην κίνηση έκανε το 5-1.

Στο 58’ ήταν η σειρά του Εμπαπέ να μπει στον των σκόρερ, με τον νεαρό Γάλλο να «γράφει» το 6-1 με διαγώνιο πλασέ. Το μόνο που κατάφερε η Μπορντό ήταν να μειώσει στο 90’ με πέναλτι του Μάλκομ για το τελικό 6-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.