Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε την Κρίσταλ Πάλας η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε την Κρίσταλ Πάλας η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2017 19:05
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-0 την ουραγό Κρίσταλ Πάλας στο «Όλντ Τράφορντ» και περιμένει το ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι για να δει αν θα παραμείνει μόνη στην κορυφή.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στο «Όλντ Τράφορντ». Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε εμφατική νίκη με 4-0 και ξέφυγε προσωρινά με +3 από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Τσέλσι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με όμορφο τελείωμα του Μάτα, οποίος σκόραρε με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, ύστερα από γύρισμα του Ράσφορντ. Τη σκυτάλη πήρε ο Φελαϊνί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ με κοντινό πλασέ (35’) και κεφαλιά, (49’), «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 86’ ο Λουκάκου. Ο Βέλγος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 ύστερα από ασίστ του Μαρσιάλ και ισοφάρισε το ρεκόρ του Άντι Κόουλ με 7 γκολ στις πρώτες 7 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν τους 19 βαθμούς και φιγουράρουν στην κορυφή, ενώ στον αντίποδα η Κρίσταλ Πάλας μετράει μόνο ήττες και κανένα γκολ μετά από 7 αγωνιστικές πρωταθλήματος!

Βαθμό στο 90+5’ η Γουότφορντ, μεγάλη «ανάσα» για Γουέστ Χαμ

Γουέστ Μπρομ και Γουότφορντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Χόθρονς», με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να επιστρέφει από το 0-2 χάρη στα γκολ των Ντουκουρέ (37’) και Ριτσάρλισον (90+5’). Ο Χοσέ Χολέμπας έπαιξε σ’ όλο το ματς και έδωσε την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ αντίθετα ο Ορέστης Καρνέζης έμεινε στον πάγκο.

Η Γουέστ Χαμ, με γκολ του Σακό στο 90’, κέρδισε με 1-0 την Σουόνσι στο Λονδίνο και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ο Σενεγαλέζος σκόρερ ήρθε από τον πάγκο και πιθανότατα έδωσε… παράταση ζωής στον τεχνικό των «σφυριών», Σλάβεν Μπίλιτς.

Με γκολ του Κράουτς στο 85’, η Στόουκ κέρδισε με 2-1 την Σαουθάμπτον στο «Μπριτάνια» και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, Μπόρνμουθ και Λέστερ «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Βιτάλιτι» και παραμένουν στις επικίνδυνες θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.