Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2017 16:49
Με τον Κέιν να κάνει ακόμα ένα μεγάλο ματς, φτάνοντας τα 13 γκολ μέσα στον Σεπτέμβρη, η Τότεναμ διέλυσε με 4-0 την Χάντερσφιλντ εκτός έδρας και πέρασε προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Τότεναμ απέναντι στην Χάντερσφιλντ. Με τρία γκολ πριν τη συμπλήρωση 25 λεπτών, οι «πετεινοί» διέλυσαν με 4-0 τους νεοφώτιστους στο «Τζον Σμιθ» και έφτασε τις έξι σερί εκτός έδρας νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας μάλιστα 25 γκολ ενεργητικό και μόλις 4 παθητικό.

Η Χάντερσφιλντ επιχείρησε να παίξει επιθετικά και το πλήρωσε, αφού δύο τραγικά λάθη της άμυνας της (και στα δύο αρνητικός πρωταγωνιστής ο Λεβ), επέτρεψαν στην Τότεναμ να πετύχει δύο εύκολα γκολ με Κέιν (9’) και Ντέιβις (16’).

Τα πάντα τελείωσαν στο 23’, με τον Κέιν να πετυχαίνει δεύτερο γκολ με όμορφο τελείωμα, φτάνοντας συνολικά τα 13 τέρματα σ’ όλες τις διοργάνωσες μέσα στον Σεπτέμβριο. Ντεπουάτρ και Άλι σημάδεψαν το δοκάρι, με την Τότεναμ να κατεβάζει ρυθμούς στο δεύτερο μέρος. Παρόλα αυτά, στις καθυστερήσεις πέτυχε και τέταρτο γκολ με σκόρερ τον Σισοκό για το τελικό 4-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.