Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θεοδωρίδης: «Ταλαιπωρηθήκαμε από τις εφευρέσεις του άλλου προπονητή» (vid)

Θεοδωρίδης: «Ταλαιπωρηθήκαμε από τις εφευρέσεις του άλλου προπονητή» (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2017 01:47
Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, όπου στάθηκε στις διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε πως η Γιουβέντους φοβήθηκε τον Ολυμπιακό, ενώ άφησε και αιχμές κατά του Μπέσνικ Χάσι.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού δήλωσε μεταξύ άλλων την κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Η Γιουβέντους είναι από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ομάδες σαν αυτή δεν παίζονται. Φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό. Σας λέω επειδή έμεινα πολλή ώρα με τον Μπουφόν και μου είπε πως είναι θαύμα πώς εμφανίστηκε τόσο καλός και επικίνδυνος ο Ολυμπιακός. Όλα αυτά είναι υπέρ της ομάδας μας και του Τάκη Λεμονή. Είδατε πόσο ταλαιπωρηθήκαμε με τις εφευρέσεις του άλλου προπονητή. Ήταν θέμα προέδρου, πήρε τον Τάκη Λεμονή και τα παιδιά αντεπεξήλθαν. Έβαλαν μέσα τον Ιγκουαΐν, που κάνει όσο όλος ο Ολυμπιακός και παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει στην Ελλάδα μόνο με τις διαιτησίες εναντίον του. Μόνο αν τον ανακόπτουν οι Κουκουλάκηδες, ο Δέδες και η αστυνομία. Ο κ. Σιδηρόπουλος τα πονηρά σφυρίγματα, με τα 27 φάουλ σε βάρος του Ολυμπιακού, να πάει να τα κάνει αλλού. Ο άνθρωπος είναι αντιολυμπιακός. Τον επέβαλε από παλιά ο κ. Κοντονής. Το νέο φρούτο είναι ο διαιτητής Βάτσιος. Είναι και οι τρεις αστυνομικοί, εγώ σέβομαι την αστυνομία, αλλά ορισμένοι την εκθέτουν. Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή. Ο κ. Κουκουλάκης είναι μαζί με τον κ. Δέδε αρχηγός. Ο ξένος αρχιδιαιτητής δεν έχει ακόμη συνέλθει.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και να ξέρουν όλοι ότι μέχρι το Δεκέμβριο θα είμαστε μπροστά ό,τι κι αν κάνουν, γιατί έχει επενδύσει σε παίκτες κι όχι άλλα πράγματα. Έχουν εκτεθεί, αυτά θα μαθευτούν σε όλο τον κόσμο, δεν θα κάτσουμε έτσι να μας αδικεί η διαιτησία. Κάνουν τον διαιτητή που μας αδίκησε διεθνή, τον άλλον δεν τον έχουν τιμωρήσει ακόμη και την Κυριακή μας έβαλαν διαιτητή τον μεγαλύτερο εχθρό του Ολυμπιακού, που είναι από την Τούμπα. Δεν τον χαιρετάω. Αν είναι άνδρας, να το καταλάβει και να φύγει. Έχουν μπει από την ΑΕΚ μέσα στην ομοσπονδία και κάνουν ό,τι θέλουν
»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.