Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι στη Μόσχα η Γιουνάιτεντ, ιστορικός διασυρμός για Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι στη Μόσχα η Γιουνάιτεντ, ιστορικός διασυρμός για Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2017 01:15
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-1 την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και έκανε το «2 στα 2» στον όμιλο. Εκπληκτική η Βασιλεία διέλυσε με 5-0 την Μπενφίκα που ισοφάρισε τη χειρότερη ήττα της στο θεσμό.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ το εκτός έδρας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν εμφατική νίκη με 4-1 στη ρωσική πρωτεύουσα και διπλασίασαν τις νίκες τους στον όμιλο.

Τα πάντα τελείωσαν από πολύ νωρίς, αφού ο Λουκάκου πέτυχε δύο γκολ στο 5’ και στο 27’, ενώ ενδιάμεσα (18’) ο Μαρσιάλ έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Στο 57’ ο Μχιταριάν ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, έπειτα από απόκρουση του Ακινφέεφ σε σουτ του Μαρσιάλ. Η ΤΣΣΚΑ που έκανε αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού, δεχόμενη γκολ για 30ό διαδοχικό παιχνίδι σε ομίλους, πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Κουτσάεβ στο 90' για το τελικό 4-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ιστορικός διασυρμός για Μπενφίκα

Στο άλλο ματς, η τρομερή Βασιλεία διέλυσε με 5-0 την Μπενφίκα στην έδρα της, υποχρεώνοντας τους «αετούς» στη πιο βαριά ήττα τους στο θεσμό, μετά από αυτή με το ίδιο σκορ απέναντι στην Ντόρτμουντ το 1963 για το Πρωταθλητριών.

Λανγκ (2’0 και Οπερλάν (20’) έδωσαν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων για τους Ελβετούς, που στο 59’ έκαναν το 3-0 με εύστοχο πέναλτι του Φαν Φολφσφίνκελ.

Τρία λεπτά μετά η Μπενφίκα έχασε με απευθείας κόκκινη τον Αλμέιδα και η Βασιλεία πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Ομπερλάν (69’) και Ριβέρος (76’). Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ, με το 5-0 να μένει τελικά ως το φινάλε.

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6
2. Βασιλεία 3
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3
4. Μπενφίκα 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.