Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 η Μάντσεστερ Σίτι, πρώτη νίκη για Νάπολι

Τσάμπιονς Λιγκ: 2x2 η Μάντσεστερ Σίτι, πρώτη νίκη για Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2017 00:45
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0 της Σαχτάρ και έκανε το «2 στα 2» στον όμιλο, ενώ στο άλλο ματς, η Νάπολι επικράτησε με 3-1 της Φέγενορντ και πήρε τους πρώτους της βαθμούς.

Μετά τον περίπατο στην Ολλανδία επί της Φέγενορντ, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0 την Σαχτάρ στο «Έτιχαντ» και έφτασε τους έξι βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε δυνατά στο ματς και είχε ευκαιρίες με Σίλβα και Ζεσούς για να προηγηθεί, ωστόσο η Σαχτάρ κράτησε το μηδέν και στη συνέχεια απείλησε αυτή την εστία του Έντερσον, έχοντας δύο καλές στιγμές με Μάρλος και Φερέιρα.

Οι «πολίτες» κατάφεραν τελικά να προηγηθούν στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) με τρομερό σουτ του Ντε Μπρούιν από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 58’ είχαν χαμένο πέναλτι με τον Αγκουέρο για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Αυτό έγινε στις καθυστερήσεις, με τον Στέρλινγκ να διαμορφώνει το τελικό 2-0, ύστερα από ασίστ του Σίλβα

Πρώτη νίκη για Νάπολι

Στο άλλο ματς, η Νάπολι κέρδισε με 3-1 την Φέγενορντ στο «Σαν Πάολο» και πήρε τους πρώτους της βαθμούς μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της Σαχτάρ.

Οι «παρτενοπέι» άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό, χάρη σε ωραίο σουτ του Ινσίνιε από το ύψος της περιοχής. Μάλιστα, ο Ιταλός αφιέρωσε το γκολ στον μεγάλο άτυχο της Νάπολι, Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού για δεύτερη σερί σεζόν.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε τον έλεγχο το ματς και στο 49’ ο Μέρτενς έκανε το 2-0 με διαγώνιο σουτ. Η Φέγενορντ θα μπορούσε να επιστρέψει στο ματς στο 67’, όμως ο Ρέινα απέκρουσε την εκτέλεση του Τόρνστρα. Δύο λεπτά μετά, ο Καγιεχόν «έγραψε» το 3-0 μετά την ασίστ του Μέρτενς (3-0), με τη Φέγενορντ να μειώνει απλώς στο 90+3’ με τον Αμραμπάτ ύστερα από λάθος του Μαξίμοβιτς.

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-0)
2. Σαχτάρ 3 (2-3)
3. Νάπολι 3 (4-3)
4. Φέγενορντ 0 (1-7)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.