Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πάγωσε» στη Μόσχα η Λίβερπουλ, κορυφή η Σεβίλλη

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πάγωσε» στη Μόσχα η Λίβερπουλ, κορυφή η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2017 00:16
Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σπαρτάκ στο Μόσχα και έμεινε χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές. Έπιασε κορυφή η Σεβίλλη, 3-0 την Μάριμπορ με χατ-τρικ του Μπεν Γιεντέρ.

Μετά το ισόπαλο 2-2 με την Σεβίλλη στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, μένοντας στο 1-1 με την Σπαρτάκ στη Μόσχα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έριξε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα τους Κουτίνιο, Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο, όμως αυτή που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η Σπαρτάκ, χάρη σε απευθείας φάουλ του Φερνάντο στο 23’.

Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν πίσω κόντρα στη ροή, όμως στο 31’ έφεραν το σκορ στα ίσια χάρη σε όμορφο τελείωμα του Κουτίνιο. Στην επανάληψη, η Λίβερπουλ πίεσε ασφυχτικά για το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 39’ ο Φιρμίνο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Κουπέτοφ, ενώ ο Στάριτζ σπατάλησε δύο μεγάλες φάσεις (87’, 89’) για να χριστεί σκόρερ. Στις καθυστερήσεις ο αναπληρωματικός πορτιέρο, Σελίκοφ έδιωξε με το ένα χέρι την κοντινή κεφαλιά του Σαλαχ, κρατώντας το 1-1 ως το φινάλε.

Έπιασε κορυφή η Σεβίλλη


Με τον Μπεν Γιεντέρ να σημειώνει χατ-τρικ η Σεβίλλη κέρδισε με 3-0 την Μάριμπορ και έπιασε κορυφή στον όμιλο, όντας στο +2 από Λίβερπουλ και Σπαρτάκ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Ανδαλουσιανούς ήταν ο Μπεν Γιεντέρ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, το πρώτο του σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Γάλλος άσος άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό, ύστερα από ωραία ενέργεια του Κορέα, ενώ στο 38’ έκανε το 2-0 με διαγώνιο πλασέ.

Η Μάριμπορ δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 83’ ο Μπεν Γιεντέρ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Η βαθμολογία:


1. Σεβίλλη 4 (5-2)
2. Λίβερπουλ 2 (3-3)
3. Σπαρτάκ Μόσχας 2 (2-2)
4. Μάριμπορ 1 (1-4)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.