Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πρίγιοβιτς λαμπρός τον οδηγεί!

Σούπερ Λιγκ: Πρίγιοβιτς λαμπρός τον οδηγεί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2017 17:53
Με τον Πρίγιοβιτς να δίνει ξανά τη λύση (55’), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μια εβδομάδα μετά το νικητήριο γκολ κόντρα στην Παναιτωλικό, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδωσε ακόμα ένα τρίποντο στον ΠΑΟΚ, καθώς με δικό του τέρμα ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, υποχρεώνοντας τους Γιαννιώτες στην πρώτη τους φετινή ήττα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε ορεξάτα στο ματς, κυκλοφορούσε ωραία τη μπάλα και στο 12ο λεπτό είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Πέλκας και Πρίγιοβιτς συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον πρώτο να γυρίζει στον Ελ Καντουρί, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 21’ το σουτ του Βιειρίνια πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 25’ ο Μαουρίσιο επωφελήθηκε από τις κόντρες όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.

Η πρώτη προσπάθεια του ΠΑΣ ήρθε στο 34’, με τον Ρέι να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κοζορώνη. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γαρουφαλιάς «τσίμπησε» τη μπάλα προ του Σαμπράνο, αλλά ο Ρέι βγήκε έγκαιρα και απομάκρυνε.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στις καλές στιγμές του ΠΑΣ ήρθε στο 38’ με τον Μαουρίσιο να επιχειρεί νέο σουτ και τον Βελλίδη να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 42’ ο Μανθάτης αντικατέστησε τον τραυματία Λίλα και στις καθυστερήσεις ο «Δικέφαλος» «άγγιξε» το 1-0 έχοντας δοκάρι με γυριστή κεφαλιά του Πρίγιοβιτς.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής (78%-22%) και 9-2 τελικές αλλά κανένα γκολ. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος, προειδοποίησαν στο 53’ με τακουνάκι του Μάτος και δύο λεπτά μετά κατάφεραν να λύσουν το γόρδιο δεσμό. Μετά τη σέντρα του Τσίμιροτ, ο Μάτος έδωσε με το κεφάλι στον Πρίγιοβιτς και ο Σέρβος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βελλίδη.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0 με το σουτ του Πέλκα, το οποίο «έβγαλε» ο Βελλίδης (57’), ενώ στο 64’ ο Έλληνας μέσος επιχείρησε να σκοράρει με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Ο Πετράκης πέρασε στο ματς τους Σολτάνι και Βιδάλ, ωστόσο ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά και ο ΠΑΟΚ διατήρησε το 1-0 ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.