Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Δεύτερη ήττα για Μίλαν

Σέριε Α: Δεύτερη ήττα για Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2017 16:18
Η νωχελική Μίλαν ηττήθηκε με 2-0 από την Σαμπντόρια στη Γένοβα και βρέθηκε στο -6 από την κορυφή. Ζαπάτα (72’) και Άλβαρεζ (90+1’) τα γκολ για τους Γενοβέζους.

Τη δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και ηττήθηκαν με 2-0 από την Σαμπντόρια στη Γένοβα, μένοντας στην 5η θέση με 12 βαθμούς.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την ομάδα του Μάρκο Τζιαμπάολο και όταν κατάφερε να βρει τα πατήματα της και να φτιάξει κάποιες φάσεις, την πάτησε από την άμυνα της. Στο 71’ ο Κριστιάν Ζαπατά έκανε λανθασμένη απομάκρυνση με το κεφάλι, δίνοντας… ασίστ στον ξάδελφο του, Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ντοναρούμα.

Οι «ροσονέρι» ζήτησαν πέναλτι λίγο αργότερα σε κράτημα του Στρίνιτς στον Κάλινιτς, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις για να φέρουν το σκορ στα ίσια. Μάλιστα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρίκι Άλβαρεζ με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το τελικό 2-0, σκοράροντας λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.