Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ διέλυσε την Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ διέλυσε την Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2017 20:07
Με ένα γκολ στο ξεκίνημα και τρία στο φινάλε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-0 την Έβερτον στο «Όλντ Τράφορντ» και έπιασε την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας. Σκόραρε κόντρα στην πρώην ο Λουκάκου, δεν τα κατάφερε ο Ρούνεϊ.

Επιστροφή στις νίκες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια εβδομάδα μετά την ισοπαλία με την Στόουκ (2-2), οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με το εμφατικό 4-0 την Έβερτον στο «Όλντ Τράφορντ» και πέρασαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, πιάνοντας την Μάντσεστερ Σίτι στους 13 βαθμούς.

Ο Γουέϊν Ρούνεϊ επέστρεψε στο «Όλντ Τράφορντ» ως αντίπαλος, ωστόσο ο Βαλέντσια ήταν αυτός που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας, ανοίγοντας το σκορ στο 4ο λεπτό με τρομερό σουτ-«κεραυνό», μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Πίκφορντ.

Η Έβερτον δεν είχε κανένα σουτ εντός εστίας στο πρώτο μέρος, ενώ στον αντίποδα, η Γιουνάτεντ είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Λουκάκου (25’, 38’) για ένα δεύτερο γκολ. Τα «ζαχαρωτά» γλίτωσαν το 2-0 στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούνεϊ, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Χέα με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 62’ η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν είχε νέα καλή στιγμή με σουτ του Σίγκουρντσον, το οποίο «έβγαλε» ο Ντε Χέα και τρία λεπτά μετά (65’) η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι με απευθείας φάουλ του Μάτα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο για να φτάσουν στην ισοφάριση και τα πάντα τελείωσαν στο 82’, όταν μετά από λάθος του Γουίλιαμς, ο Λουκάκου έδωσε έτοιμο γκολ στο Μχιταριάν για το 2-0. Η Έβερτον κατέρρευσε και στο 89’ ο Λουκάκου χρίστηκε αυτή τη φορά σκόρερ, «γράφοντας» το 3-0 από κοντά ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Λίνγκαρντ. Μάλιστα ο Βέλγος πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η Έβερτον είχε μεγάλη στιγμή στο 90’ με μακρινό σουτ του Σάντρο (έβγαλε ο Ντε Χέα) για το γκολ της τιμής και στο επόμενο λεπτό ο Μαρσιάλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Σνάιντερλιν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.