Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ξέσπασε με τεσσάρα η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Ξέσπασε με τεσσάρα η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2017 20:07
Με τους Λεβαντόφσκι και Ρόμπεν να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Μπάγερν διέλυσε με 4-0 την Μάιντς στο Μόναχο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Μια εβδομάδα μετά την ήττα από την Χοφενχάιμ, η Μπάγερν επέστρεψε στα νίκες, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Μάιντς στο Μόναχο.

Οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί από τα πρώτα λεπτά, ανοίγοντας το σκορ με τον Ρόμπεν στο 11’, όταν η μπάλα βρήκε στο γόνατό του μετά το σουτ του Μίλερ (το γκολ είχε χρεωθεί αρχικά στον Γερμανό). Η Μάιντς είχε σημαντική ευκαιρία στο 15’ με τον Κουάισον, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Νόιερ.

Πέντε λεπτά μετά, ο Άλντλερ πραγματοποίησε διπλή τεράστια επέμβαση σε προσπάθειες των Ρόμπεν και Βιντάλ, ενώ στο 21’ ο Κομάν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία. Το 2-0 για την Μπάγερν ήρθε τελικά στο 23’ με υπέροχο πλασέ του Ρόμπεν, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον Ριμπερί.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τον Λεβαντόφσκι να κάνει το 3-0 στο 50’, ενώ ο ίδιος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 77’ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. Με τη νίκη η Μπάγερν έφτασε τους 9 βαθμούς και πέρασε στην 2η θέση με -1 από το πρωτοπόρο Ανόβερο.

Σπουδαία «διπλά» για Σάλκε και Άουγκσμπουργκ, νίκη με Δώνη η Στουτγκάρδη

Στην 2η θέση με 9 βαθμούς βρίσκεται και η Σάλκε, η οποία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Βέρντερ στη Βρέμη. Οι γηπεδούχοι έχασαν νωρίς με τραυματισμό τον Κρούζε, όμως στο 20’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Σανέ. Οι «βασιλικοί μπλε» ισοφάρισαν άμεσα (22’) με εντυπωσιακό αυτογκόλ του Βελίκοβιτς και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 83’ από τον Γκορέτσκα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Σπουδαίο «διπλό» και για την Άουγσκμπουργκ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Πρωταγωνιστής για τους Βαυαρούς ήταν ο αριστερός μπακ, Φίλιπ Μάξ, ο οποίος άνοιξε το σκορ (20’) και μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Καϊούμπι (76’), για να δώσει στη συνέχεια τη θέση του στον Σταφυλίδη. Η Άιντραχτ μείωσε στο 79’ με τον Γιόβιτς αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, μένοντας με μια νίκη μετά από 4 αγωνιστικές.

Στο άλλο ματς, η Στουτγκάρδη κέρδισε με 1-0 την Βόλφσμπουργκ στην έδρα της. Ο Τάσος Δώνης ξεκίνησε βασικός και στο 15’ είχε δοκάρι πριν ο ίδιος μοιράσει την ασίστ στο γκολ του Ακολό (42’). Οι «λύκοι» δεν κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσια και το 1-0 υπέρ των νεοφώτιστων έμεινε ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.