Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με ανατροπή η Άρσεναλ

Γιουρόπα Λιγκ: Με ανατροπή η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2017 01:18
Η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Κολωνία στο «Έμιρειτς» και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ. Με μια ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε το ματς.

Με τον Αρσέν Βενγκέρ να παρατάσσει την Άρσεναλ με αρκετούς βασικούς, οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 3-1 την Κολωνία στο «Έμιρειτς» και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το ματς ήταν ιστορικό και για τις δύο ομάδες, αφού η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αγωνίστηκε σε αγώνα Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στον αντίποδα, η Κολωνία έδωσε το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από 25 χρόνια!

Η αναμέτρηση προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους των «τράγων», με 20 χιλιάδες Γερμανούς να ταξιδεύουν στο Λονδίνο, παρότι η γερμανική ομάδα είχε εξασφαλίσει λιγότερα από 3000 εισιτήρια. Μάλιστα, κάποιοι από τους φίλους της Κολωνίας έκαναν «ντου», επιχειρώντας να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διεξαχθεί με μια ώρα καθυστέρηση.

Στα του παιχνιδιού, οι Γερμανοί σόκαραν την Άρσεναλ στο 9’, ανοίγοντας το σκορ με τρομερό σουτ του Κόρντομπα από τα 30 μέτρα, τιμωρώντας την λανθασμένη αντίδραση του συμπατριώτη του, Οσπίνα.

Οι «κανονιέρηδες» δεν πτοήθηκαν και στο 49’ έφεραν το σκορ στα ίσια με δυνατό βολέ του νεοεισελθόντα Κολάσινατς. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 67’ ο Σάντσες με ένα τρομερό γκολ, δείγμα της μεγάλης κλάσης του. Το τελικό 3-1, έκανε στο 82' ο Μπελερίν, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Άρσεναλ, που ξεκίνησε με το δεξί στη φάση των ομίλων.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Ερυθρός Αστέρας και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Βελιγράδι. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προηγήθηκε στο 54’ με τον Ράντοντσιτς, όμως ο πρώην παίκτης του Πλατανιά, Σίγκνεβιτς ισοφάρισε σε 1-1 στο 72’.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.