Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα κορυφής με γκολάρες η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα κορυφής με γκολάρες η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2017 20:10
Η ΑΕΚ διέλυσε με 4-0 την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω από το 49’ λόγω αποβολής του Αγκάνοβιτς. Μάνταλος (4’), Κλωναρίδης (34’), Μπακασέτας (74’) και Αραούχο (86’) οι σκόρερ για την «Ένωση», που έπιασε Ολυμπιακό και Πανιώνιο στην κορυφή.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η ΑΕΚ απέναντι στην ΑΕΛ. Με τον Αραούχο να συνδυάζει την επιστροφή του με γκολ, η «Ένωση» πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο ΟΑΚΑ, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (14/9) με την Ριέκα στην Κροατία για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την ΑΕΚ, η οποία προηγήθηκε από το 4ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Μπακάκης έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά και ο Μάνταλος με εξαιρετικό γυριστό απ' το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπόζοβιτς.

Το γρήγορο γκολ δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ψάχνοντας ένα δεύτερο τέρμα. Στο 9’ ο Μπόζοβιτς έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Κλωναρίδη μέσα από την περιοχή, ενώ στο 16’ ο πορτιέρο της ΑΕΛ μπλόκαρε το απευθείας φάουλ του Χριστοδουλόπουλου.

Οι «βυσσινί» είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και στο 34’ η ΑΕΚ έφτασε σε δεύτερο τέρμα. Μετά από γέμισμα του Μάνταλου, ο Λιβάγια απέφυγε τον Γκόλια και έδωσε πάρε-βάλε στον αμαρκάριστο Κλωναρίδη, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το 2-0!

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές πριν το ημίχρονο, αφού στο 40’ το σουτ του Λιβιάγια πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 41’ ο Μπόζοβιτς μπλόκαρε το σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αντρέ Πάους έριξε στο ματς τους Περόνε και Αγκάνοβιτς, με τον τελευταίο όμως να αποβάλλεται στο 49’ για αγκωνιά στον Βράνιες.

Η ΑΕΚ, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω, προτίμησε να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με την Ριέκα, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πετύχει και τρίτο γκολ. Στο 69’ ο Χιμένεθ έριξε στο ματς τον Μπακασέτα και στο 74’ ο Έλληνας άσος «έγραψε» το 3-0 με τρομερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 86’ ο Αραούχο, σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (69' Μπακασέτας), Μάνταλος (81' Βλαχομήτρος), Κλωναρίδης, Λιβάια (76' Αραούχο).

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Γιοβάνοβιτς (78' Κριζμάν), Φατιόν, Ντέλετιτς (46' Περόνε), Λεοζίνιο (46' Αγκάνοβιτς), Λαγός, Ναζλίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.