Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Λάτσιο έριξε τεσσάρα στην Μίλαν

Σέριε Α: Η Λάτσιο έριξε τεσσάρα στην Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2017 19:33
Με χατ-τρικ του Τσίρο Ιμόμπιλε, η Λάτσιο διέλυσε με 4-1 την Μίλαν στο «Ολίμπικο» και υποχρέωσε τους «ροσονέρι» στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Παρά τις πολλές μεταγραφές, η Μίλαν έδειξε ότι θέλει ακόμα χρόνο για να γίνει ομάδα. Οι «ροσονέρι» ήταν αποκαρδιωτικοί στο «Ολίμπικο» γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-1 από την Λάτσιο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Ιταλία από το Σάββατο (9/9). Η Μίλαν είχε την πρώτη καλή στιγμή με ένα δυνατό σουτ του Κέσι, όμως η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Λάτσιο, η οποία πέτυχε τέσσερα γκολ σε διάστημα 12 λεπτών!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και μοίρασε την ασίστ στο 4ο γκολ! Το 1-0 έγινε στο 38’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιταλού, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο 27χρονος «έγραψε» το 2-0 με εκπληκτικό βολέ πάνω στην κίνηση. Ο Ιμόμπιλε ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 48’ με κοντινό πλασέ και στο επόμενο λεπτό έδωσε έτοιμο γκολ στον Λουίς Αλμπέρτο για το 4-0.

Το μόνο που κατάφερε η Μίλαν ήταν να μειώσει στο 56’ ο Μοντολίβο ύστερα από ασίστ του Τσαλχάνογλου. Με τη νίκη η Λάτσιο ανέβηκε 3η με 7 βαθμούς σε τρία ματς, ενώ η Μίλαν υποχώρησε στην 6η θέση με 6.

3x3 η Ίντερ, πεντάρα η Φιορεντίνα

Στα άλλα ματς, η Ίντερ κέρδισε με 2-0 την Σπαλ στο «Μεάτσα» και έπιασε την Γιουβέντους στην κορυφή με 9 βαθμούς. Ικάρντι με πέναλτι (27’) και Πέρισιτς με τρομερό σουτ (87’) πέτυχαν τα δύο γκολ για τους «νερατζούρι», που πάντως έπαιξαν με τη φωτιά απέναντι στους νεοφώτιστους, αργώντας να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν» το ματς.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα διέλυσε με 5-0 την Βερόνα εκτός έδρας και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Σιμεόνε (2’), Τερό (10’ πεν.), Αστόρι (24’), Βερετούτ (62’) και Ντίας (89’) ήταν οι σκόρερ για τους «βιόλα».

Πρώτη νίκη και για την Αταλάντα η οποία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σασουόλο στο Μπέργκαμο. Η Ουντινέζε κέρδισε με 1-0 την Τζένοα, που έμεινε νωρίς με παίκτη λιγότερο (37’ Μπερτολάτσι), ενώ η Κάλιαρι επικράτησε με το ίδιο σκορ της Κροτόνε.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.