Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανρί: «Δεν βλέπω σε τι είναι καλός ο Τσάμπερλεϊν»

Ανρί: «Δεν βλέπω σε τι είναι καλός ο Τσάμπερλεϊν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2017 02:18
Ο Άλεξ Τσάμπερλεϊν άφησε την Άρσεναλ για λογαριασμό της Λίβερπουλ, με τον Τιερί Ανρί να τονίζει ότι δεν μπορεί να εντοπίσει το σημείο που είναι πραγματικά καλός ο Άγγλος.

Ο Τιερί Ανρί άσκησε σκληρή κριτική στον πρώην άσο της Άρσεναλ, Άλεξ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος άφησε τους «κανονιέρηδες» για να παίξει στην Λίβερπουλ:

«Τον παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι καλός. Μπορείς να βρεις τις αδυναμίες κάθε παίκτη, όπως αντίστοιχα μπορείς να βρεις και τα δυνατά τους σημεία. Πρέπει να καταλάβει ότι χρειάζεται να εντοπίσει ένα σημείο που θα δουλέψει περισσότερο», δήλωσε ο θρύλος των «κανονιέρηδων».

Τα δύο τελευταία παιχνίδια του Τσάμπερλέιν στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν εφιαλτικά για τις ομάδες του, αφού στις 27 Αυγούστου, όντας παίκτης της Άρσεναλ, γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Λίβερπουλ, ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου, φορώντας πλέον τη φανέλα των «κόκκινων», υπέστη βαριά ήττα με 5-0 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Το ντεμπούτο του με την ομάδα του Μερσεσάιντ δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν ήταν χειρότερο απ’ αυτό με τη φανέλα της Άρσεναλ, η οποία είχε ηττηθεί με το ιστορικό 8-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο του παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.