Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα με σούπερ Μέσι η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα με σούπερ Μέσι η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2017 23:37
Με τον Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-0 την Εσπανιόλ στο Καμπ Νου και ανέβηκε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Οφσάιντ το πρώτο γκολ, μοίρασε ασίστ στο ντεμπούτο του ο Ντεμπελέ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το ντέρμπι της Καταλονίας με αντίπαλο την Εσπανιόλ. Με τον Μέσι να πετυχαίνει το 42ο χατ-τρικ της καριέρας του, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε εμφατική νίκη με 5-0 στο «Καμπ Νου» και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν από το ξεκίνημα την υπεροχή και η πρώτη τους καλή στιγμή ήρθε στο 19’, με τον Λόπεθ να διώχνει δύσκολα το απευθείας φάουλ του Σουάρες. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 26’ με τον Μέσι να αποφεύγει έναν αντίπαλο και να «εκτελεί» με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Βέβαια το τέρμα δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Αργεντινός ήταν οφσάιντ στην κάθετη πάσα του Ράκιτιτς.

Η Μπαρτσελόνα είχε μεγάλη στιγμή για ένα δεύτερο γκολ στο 31’, με τον Λόπεθ να νικά σε τετ-α-τετ τον Ράκιτιτς ύστερα από κάθετη πάσα του Μέσι. Το 2-0 ήρθε τελικά στο 35’, όταν μετά από αντεπίθεση, ο Άλμπα έδωσε στον Μέσι και ο Αργεντινός με προβολή από τη μικρή περιοχή, διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Η Εσπανιόλ θα μπορούσε να επιστρέψει στο ματς στο 43’, έχοντας δοκάρι με βολέ του Πιάτι, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο Αργεντινός προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Τερ Στέγκεν χωρίς αποτέλεσμα. Η Μπαρτσελόνα απάντησε στις ευκαιρίες στο 53’ με άστοχο βολέ του Μέσι, ενώ στο 55’ ο Σουάρες αστόχησε με σουτ από τη μικρή περιοχή.

Στο 61’ ο Ουμτιτί έκοψε σωτήρια το σουτ του Μπαπιστάο και στο 67’ η Μπαρτσελόνα «κλείδωσε» το ματς χάρη σε πλασέ του Μέσι από το ύψος του πέναλτι. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στα επόμενα λεπτά, ώσπου στο 82’ ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ντίντακ «άγγιξε» το γκολ με δυνατό σουτ, όμως ο Τερ Στέγκεν του είπε «όχι».

Στο 87’ ο Πικέ σκόραρε με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ, κάνοντας το 4-0 και στο 90’ ο Σουάρες έβαλε το… κερασάκι μετά από ασίστ του νεοεισελθόντα Ντεμπελέ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.