Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη απώλεια για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2017 21:42
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Στόουκ στο «Μπριτάνια» και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα. Δύο γκολ ο Τσούπο-Μοτίνγκ (43’, 63’), Ράσφορντ (45’) και Λουκάκου (57’) τα τέρματα των «κόκκινων διαβόλων».

Με τη νίκη της απέναντι στην Άρσεναλ, η Στόουκ «έκοψε» βαθμούς και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο «Μπριτάνια».

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε φλύαρη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, απειλώντας μόνο με δύο σουτ του Ράσφορντ (24’, 28’), τα οποία «έβγαλε» ο Μπάτλαντ. Στον αντίποδα, η Στόουκ απάντησε με ισάριθμα σουτ του Σακίρι (27’, 29’), τα οποία εξουδετέρωσε ο Ντε Χέα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να προηγηθούν στο 43’, όταν μετά από σέντρα του Ντιούφ, ο Τσούπο-Μοτίνγκ ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Μπειγί και από κοντά νίκησε τον Ντε Χέα, «γράφοντας» το 1-0. Αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αφού στο 45’ η Γιουνάιτεντ έφερε το σκορ στα ίσια. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πογκμπά έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να χτυπά στο κεφάλι του Ράσφορντ και να καταλήγει στα δίχτυα!

Η Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 57’ με τον Λουκάκου να νικά με διπλή προσπάθεια τον Μπάτλαντ ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μχιταριάν. Στο 62’ ο Ντε Χέα πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε κοντινή προβολή του Χεσέ, όμως στο επόμενο λεπτό (63’) ο Τσούπο-Μοτίνγκ πήδηξε ψηλότερα από όλους μετά από εκτέλεση κόρνερ και ισοφάρισε το σκορ σε 2-2.

Παρά το γκολ της ισοφάρισης, η Στόουκ πίεζε τους φιλοξενούμενους και για τρίτο τέρμα, χωρίς όμως να ανησυχεί την εστία του Ντε Χέα. Στον αντίποδα, η Γιουνάιτεντ «άγγιξε» το γκολ στο 81’, με τον Λουκάκου να αστοχεί με πλασέ στην κίνηση από τη μικρή περιοχή ύστερα από σέντρα του Βαλέντσια.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πίεσαν ασφυχτικά στα τελευταία λεπτά και στο 90+2’ έφτασαν μια «ανάσα» από το 3-2, με τον Μπάτλαντ να αποκρούει με το ένα χέρι την κεφαλιά του Ζουμά, που «φλέρταρε» με το αυτογκόλ. Το 2-2 έμεινε τελικά ως το φινάλε και η Γιουνάιτεντ γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια, ισοβαθμώντας πλέον στην κορυφή με την Μάντσεστερ Σίτι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.