Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέιρα Λίγκα: 5x5 με πέναλτι στο 90+8’ η Σπόρτινγκ! (video)

Πριμέιρα Λίγκα: 5x5 με πέναλτι στο 90+8’ η Σπόρτινγκ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2017 00:41
Με αμφισβητούμενο πέναλτι του Ντοστ στο 90+8’ η Σπόρτινγκ Λισαβώνας πέρασε με 3-2 από την έδρα της Φεϊρένσε, έκανε το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα και έρχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με φουλ αυτοπεποίθηση για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό!

Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πέρασε με 3-2 από την έδρα της Φεϊρένσε και έκανε το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα. Η προσεχής αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στο Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε για ακόμα ένα ματς τις επιθετικές τις αρετές (13 γκολ σε 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα), αλλά εμφάνισε και αρκετά προβλήματα στην άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν νωρίς με τραυματισμό τον Αργεντινό δεξιό μπακ Πιτσίνι, δεν ήταν σταθεροί ανασταλτικά και στο 42’ στάθηκαν τυχεροί, όταν μετά από τραγικό λάθος του Ματιέ, ο Φαρίας βρέθηκε απέναντι από τον Ρουί Πατρίσιο όμως έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Η Σπόρτινγκ είχε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη, μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το ματς. Στο 47’ ο πορτιέρο της Φιρειρένσε έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντοστ, ενώ στο 57’ απέκρουσε ενστικτωδώς την κοντινή προσπάθεια του Καρβάλιο.

Το 1-0 ήρθε τελικά στο 62’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κόατες νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Κάιο και «έγραψε» το 1-0. Δύο λεπτά μετά (64’) ο Μπρούνο Φερνάντες εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ζέλσον και με όμορφο τελείωμα διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Η Φιρειρένσε πλήρωσε τα μεγάλα αμυντικά κενά, όμως κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Στο 69’ ο Σίλβα σκόραρε ανενόχλητος με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ κι έκανε το 1-2, ενώ λίγο αργότερα (80’) ο Ετέμπο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με τρομερό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-2!

Όλα έδειχναν ότι η Σπόρτινγκ θα γνώριζε την πρώτη της απώλεια στο πρωτάθλημα, ωστόσο στο 90+7’ ο διαιτητής έδωσε ένα μάλλον αυστηρό πέναλτι για ανατροπή του Κόατες στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Ντοστ να «γράψει» το τελικό 3-2 από την άσπρη βούλα.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε με τους: Ρούι Πατρίσιο, Πιτσίνι (24’ Ρουίς / 85’ Ιούρι Μεδέιρος), Κοάτες, Ματιέ, Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Μπατάλια, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ακούνια (85’ Ντουμπιά), Ντοστ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.