Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκλεισε και έρχεται στην ΑΕΚ ο Αραούχο, υπογράφει και ο Κονέ

Έκλεισε και έρχεται στην ΑΕΚ ο Αραούχο, υπογράφει και ο Κονέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2017 20:23
Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Λας Πάλμας για τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο και ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται αύριο (31/8) στην Αθήνα για τις υπογραφές. Παίρνει και Κονέ η «Ένωση», αποχωρεί ο Αλμέιδα.

Ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ! Η μεγάλη είδηση αφορά στην επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες η «Ένωση» έδωσε τα χέρια με την Λας Πάλμας για τον Αργεντινό επιθετικό.

Η συμφωνία αφορά μονοετή δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς, με τον 25χρονο να αναμένεται την Πέμπτη (31/8) στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Η ομάδα των Καναρίων Νήσων θα βάλει στα ταμεία της 800 χιλ. ευρώ από την Ένωση για τον δανεισμό του παίκτη, ο οποίος θα λάβει 700 χιλ. ευρώ.

Ο Αραούχο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, μετρώντας 9 γκολ σε 21 παιχνίδια. Στη Σούπερ Λιγκ έπαιξε σε 15 ματς και σημείωσε 5 γκολ, ενώ στο Κύπελλο σε έξι συμμετοχές σημείωσε 4 τέρματα.

Παίρνει και Κονέ, αποχωρεί ο Αλμέιδα


Έκλεισε και έρχεται στην ΑΕΚ ο Αραούχο, υπογράφει και ο Κονέ
Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ φέρνει πίσω στην Ελλάδα και τον Παναγιώτη Κονέ, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον 30χρονο επιτελικό μέσο και απομένει το τελικό «ΟΚ» της Ουντινέζε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 30χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός θα αποκτηθεί ως δανεικός για ένα χρόνο, με το μεγαλύτερο ποσό του συμβολαίου του να καλύπτεται από τους Ιταλούς και την ΑΕΚ να δαπανά 250 χιλ. ευρώ.

Από την άλλη, παρελθόν από την «Ένωση» αναμένεται να αποτελέσει ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο μάνατζερ του Πορτογάλου επιθετικού βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να συζητήσει για την αποδέσμευση του 33χρονου, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με την Χάιντουκ Σπλιτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.