Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα βρήκε με Μήτρογλου η Μαρσέιγ

Τα βρήκε με Μήτρογλου η Μαρσέιγ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2017 20:10
Ο Κώστας Μήτρογλου έχει δώσει τα χέρια με την Μαρσέιγ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μασσαλία και πλέον απομένει η συμφωνία της γαλλικής ομάδας με την Μπενφίκα.

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε τον Κώστα Μήτρογλου στο γαλλικό πρωτάθλημα από αυτή τη σεζόν. Σύμφωνα με το «RMC», ο Έλληνας επιθετικός έδωσε τα χέρια με την Μαρσέιγ για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.5 εκατ. ευρώ, που κλιμακωτά μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 2.7 εκατομμύρια.

Πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική απομένει το τελικό «ok» της Μπενφίκα, η οποία έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση των Μασσαλών ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ομάδα της Λισαβόνας αξιώνει ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Έλληνα φορ και πλέον μένει να φανεί αν η γαλλική ομάδα θα ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των πρωταθλητών Πορτογαλίας.

Να σημειωθεί πως ο Μήτρογλου δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός που έχει ακουστεί για την Μαρσέιγ, αφού στα υπόψη της γαλλικής ομάδας είναι και οι Ισλάμ Σλιμανί, Ντιβόκ Οριγκί και Βίνσεντ Αμπουμπακάρ, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.