Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Βίγια πήρε τη θέση του Κόστα στην Εθνική Ισπανίας!

Ο Βίγια πήρε τη θέση του Κόστα στην Εθνική Ισπανίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2017 15:53
Ο Νταβίντ Βίγια επέστρεψε στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας εν' όψει των αναμετρήσεων με Ιταλία και Λίχτενστάϊν για τα προκριματικά του Μουντιάλ, παίρνοντας τη θέση του Ντιέγκο Κόστα, που συνεχίζει τις… διακοπές του στην Βραζιλία.

Ο Χουλέν Λοπετέγκι ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για το κρίσιμο ματς με την Ιταλία (2/9 εντός) και αυτό με το Λιχτενστάϊν (5/9 εκτός) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Φυσικά το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Νταβίντ Βίγια, ο οποίος επέστρεψε στους «φούριας ρόχας» μετά από απουσία τριών ετών! Ο 35χρονος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στο MLS με τη φανέλα της Νιου Γιορκ Σίτι, όντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 γκολ σε 24 συμμετοχές.

Ο έμπειρος άσος μετράει συνολικά 60 γκολ και 15 ασίστ σε 90 παιχνίδια στις ΗΠΑ και το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει από την Ευρώπη εδώ και τρία χρόνια, δεν εμπόδισε τον Λοπετέγκι να τον καλέσει στην Εθνική. Υπενθυμίζεται ότι ο Βίγια παραμένει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «φούριας ρόχας» με 59 γκολ σε 97 συμμετοχές.

Ο 35χρονος θα καλύψει το κενό του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος συνεχίζει τις διακοπές του στην Βραζιλία (σ.σ. την Πέμπτη παρακολούθησε ως οπαδός στο Μαρακανά το ματς Κυπέλλου της Φλαμένγκο με την Μποταφόγκο).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.