Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν!

Επέστρεψε στην Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2017 16:57
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους». «Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν» δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Κάτοικος Μάντσεστερ θα παραμείνει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Με ανακοίνωση τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» επισημοποίησαν την επιστροφή του Σουηδού επιθετικό στην Γιουνάιτεντ για ένα χρόνο.

«Γυρίζω για να ολοκληρώσω αυτό που άρχισα», δήλωσε ο 35χρονος επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν σημείωσε 28 γκολ σε 46 παιχνίδια προτού υποστεί ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

«Ήταν πάντα επιθυμία και δική μου και της ομάδας να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Ανυπομονώ να ξαναπαίξω στο Ολντ Τράφορντ, όπως επίσης ξέρω ότι θέλω το χρόνο μου, ώστε να σιγουρευτώ ότι είμαι έτοιμος. Δούλευα σκληρά αυτό το διάστημα και ακόμη το κάνω, με σκοπό να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν γυρίσω» πρόσθεσε ο Ζλάταν, ο οποίος πήρε το νούμερο 10 και αναμένεται να ενισχύσει την Γιουνάιτεντ στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέφερε: «Είμαστε ευχαριστημένοι που ο Ζλάταν είναι στο δρόμο της επιστροφής και ικανοποιημένοι που θα έχουμε στην ομάδα τυη φιλοδοξία του και την εμπειρία του. Μετά τη συμβολή του στην περασμένη σεζόν, αξίζει την εμπιστοσύνη μας και θα είμαστε υπομονετικοί μέχρι να επιστρέψει. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.