Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης

Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2017 20:30
Την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Με την φανέλα του Ατρόμητου θα αγωνίζεται ως το επόμενο καλοκαίρι ο Σπύρος Ρισβάνης. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό.

«Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω για την συνέχεια της καριέρας μου. Όλοι οι άνθρωποι του Ατρόμητου μου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ και θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους αυτή» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ρισβάνης και πρόσθεσε:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι θα έρθουν μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Θα κάνω ότι μπορώ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για να τους υλοποιήσει. Είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Από την πορεία αυτή θα προσπαθήσω κι εγώ να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ και μια κλήση στην Εθνική Ομάδα
».

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Σπύρος Ρισβάνης αποτελεί το 11ο νέο μέλος της ομάδας μας για την περίοδο 2017-18 και τον καλωσορίζει στο Περιστέρι!

O ποδοσφαιριστής που βλέπει τον κόσμο από τα 1.96μ, με «σήμα κατατεθέν» την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και την ασφάλεια που παρέχει στο χώρο ευθύνης του, για τον επόμενο χρόνο θα φορέσει το αστέρι μας στο στήθος!

Ο Σπύρος Ρισβάνης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1994 στην Καλαμάτα. Είναι διεθνής με την Εθνική U21. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και επέλεξε το νούμερο «44» στη φανέλα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.