Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάσι: «Αξίζαμε πολλά περισσότερα, έπρεπε να κερδίσουμε με 4-1»

Χάσι: «Αξίζαμε πολλά περισσότερα, έπρεπε να κερδίσουμε με 4-1»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2017 00:49
Ο Μπέσνικ Χάσι δεν έμεινε ικανοποιημένος από το σκορ του αγώνα με τη Ριέκα, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός άξιζε πολλά περισσότερα κόντρα στους Κροάτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού αμέσως μετά την εντός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Ριέκα (2-1):

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως αξίζαμε πολλά περισσότερα, αλλά είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Κρατώ τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και μαχητικοί, κάναμε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά δεν σκοράραμε και η Ριέκα σκόραρε στην πρώτη δική της.

Αυτός είναι ο κίνδυνος σε αυτά τα ματς. Όμως ακόμη κι όταν χάναμε συνεχίσαμε να παλεύουμε και πιστεύαμε πως θα τα καταφέρουμε. Στο τέλος αξίζαμε να νικήσουμε. Ξέραμε εξ αρχής πως θα έχουμε δύο δύσκολα 90λεπτα απέναντι στη Ριέκα. Έχει τελειώσει το πρώτο κι έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς στην Κροατία»
».

«Έπρεπε να κερδίσουμε με 4-1»


Ο Μπέσνικ Χάσι επανέλαβε και στη συνέντευξη Τύπου ότι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο το σκορ της νίκης του Ολυμπιακού επί της Ριέκα:

«Είναι ένας άγραφος νόμος στο ποδόσφαιρο. Οταν χάνεις ευκαιρίες να δέχεσαι γκολ. Με μία ευκαιρία δεχθήκαμε ένα γκολ. Αλλά είμαι ικανοποιημένος που παίξαμε καλά για 90 λεπτά. Ακόμη και όταν χάναμε. Ακόμη και παίκτες όπως ο Οφόε που επέστρεψε από τραυματισμό ή ο Ζιλέ που έπαιξε για πρώτη φορά. Αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά από την διάθεση που είχαμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Πρέπει να το κρατήσουμε αυτό. Με την Παρτιζάν δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Σήμερα κάναμε. Μας περιμένει δύσκολο ματς στην Κροατία, αλλά έχουμε το πλεονέκτημα. Προτιμώ το γεγονός ότι κερδίσαμε, παρά να πηγαίναμε στη ρεβάνς με το 1-1. Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες και να παλεύει μέχρι το τέλος. Είμαστε νέα ομάδα σε σχέση με την Ριέκα

Δεν αμυνθήκαμε καλά στο γκολ που δεχθήκαμε. Σαν ομάδα. Δεν θέλω να πω κάτι για κάποιον παίκτη ή για τις φάσεις που απωλέσαμε. Οταν ο αντίπαλος σου κάνει μόνο μία ευκαιρία, τότε η ομάδα έπαιξε καλά. Μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε. Ο κόσμος θα μας λείψει στην Κροατία. Μας βοηθά. Και μας δίνει δύναμη και τους θέλουμε πάντα κοντά μας. Ο τρόπος που παίξαμε και ήρθε η νίκη, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θα προτιμούσαμε να είχαμε κερδίσει χωρίς να δεχθούμε γκολ, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που κερδίσαμε και την εμφάνισή μας.

Ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας, την φυσική μας κατάσταση και η ομάδα να βρεθεί μεταξύ της. Οι παίκτες μας δουλέψουν τους αυτοματισμούς τους. Το μόνο που είναι τέλειο και πρέπει να συνεχίσει όπως σήμερα, είναι η ψυχολογία. Η ομάδα είναι καλή, με καλούς παίκτες και πρέπει να είναι στους ομίλους του Champions League
».

Για το τι είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα, ώστε να τους εμψυχώσει: «Οτι είμαστε καλύτερη ομάδα, παίζουμε καλύτερα, αλλά έχουμε το σκορ εις βάρος μας. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Η ψυχολογία των παικτών βοήθησε. Ολοι μαζί. Οχι μόνο όσοι έπαιξαν, αλλά και εκείνοι που ήταν τον πάγκο και μπήκαν μετά στο γήπεδο. Η Ριέκα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε ε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Να δείχνουμε πως παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Ενώ για το αν το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Αν ήταν 4-1, μπορεί…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.