Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πετάει στα αστέρια ο ΑΠΟΕΛ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Πετάει στα αστέρια ο ΑΠΟΕΛ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2017 00:10
Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-0 την Σλάβια Πράγας στην Κύπρο και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. «Διπλό» στο 90+2’ η ΤΣΣΚΑ, 1-0 την Γιούνγκ Μπόις.

Πετάει για τ’ αστέρια ο ΑΠΟΕΛ! Μ’ ένα τρομερό ξέσπασμα στο πρώτο δεκάλεπτο, οι πρωταθλητές Κύπρου επικράτησαν με το «καθαρό» 2-0 της Σλάβια Πράγας στο «ΓΣΠ» και πλέον καλούνται να «σφραγίσουν» την πρόκριση στη ρεβάνς της Τσεχίας.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο δίλεπτο! Μετά από κόρνερ του Εμπεσίλιο (2’), ο Ντε Καμάργκο έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Σλάβια, βάζοντας… φωτιά στο «ΓΣΠ».

Το 2-0 ήρθε έξι λεπτά αργότερα (10’). Μετά από αντεπίθεση, ο Εμπεσίλιο βρήκε τον Αλωνεύτη κι αυτός με τρομερό ψηλοκρεμαστό σουτ διπλασίασε το προβάδισμα των «γαλαζοκίτρινων».

Η Σλάβια προσπάθησε να αντιδράσει και στο 36’ «άγγιξε» το 2-1, με τον Βάτερμαν να διώχνει εντυπωσιακά το διαγώνιο σουτ του Φρίντριχ. Ο Ολλανδός πορτιέρο ήταν καθοριστικός και στο δεύτερο μέρος, αφού στο 59’ πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε προσπάθειες του Χουσμπάουερ, ενώ στο 75’ έδιωξε το δυνατό σουτ του Σκόντα. Δύο λεπτά αργότερα, το δυνατό σουτ του Μεσάνοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι του ΑΠΟΕΛ και το 2-0 έμεινε ως το φινάλε.

Στα άλλα παιχνίδια της Τρίτης (15/8), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε με 1-0 την Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία, χάρη σε απίθανο αυτογκόλ του Νουχού στο 90+2’. Από την άλλη, Σπόρτινγκ και Στεάουα έμειναν στο 0-0 στη Λισαβόνα, με τους Ρουμάνους να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 80’ (Πιντιλί). Νωρίτερα, η Καραμπάγκ κέρδισε με 1-0 την Κοπεγχάγη στο Μπακού (σ.σ. μπήκε στο 74' ο Σωτηρίου για τους φιλοξενούμενους) και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.