Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Ντροπιαστικός αποκλεισμός για το Αμβούργο του Παπαδόπουλου

Κύπελλο Γερμανίας: Ντροπιαστικός αποκλεισμός για το Αμβούργο του Παπαδόπουλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2017 23:12
Το Αμβούργο του Κυριάκου Παπαδόπουλου βρέθηκε με παίκτη παραπάνω από το 19’ αλλά αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Όσναμπρικ (3-1) της 3ης κατηγορίας Αποκλεισμός-σοκ και για Άουγκσμπουργκ, στα πέναλτι η Στουτγκάρδη.

Η σεζόν για το Αμβούργο ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο της σεζόν. Οι Δεινόσαυροι, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην ενδεκάδα, βρέθηκαν να παίζουν με παίκτη παραπάνω από το 19' (αποβλήθηκε ο Άπια) αλλά κατάφεραν να χάσουν με 3-1 από την Όσναμπρικ της 3ης κατηγορίας και να αποκλειστούν από τη φάση των 64 του Κυπέλλου!

Μάλιστα η ομάδα της Μπουντεσλίγκα βρέθηκε να χάνει με 3-0 και μείωσε απλώς το σκορ με πέναλτι του Γουντ (74’). Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν έρθει αντιμέτωπες στο Κύπελλο και το 2009, με την Όσναμπρικ να είχε πάρει και πάλι την πρόκριση απέναντι στην ομάδα των πρώην «πράσινων», Μπέργκ και Πέτριτς.

Αποκλεισμός σοκ και για την Άουγκσμπουργκ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από το Μαγδεμβούργο της 3ης κατηγορίας. Μάλιστα, οι Βαυαροί είχαν αποκλειστεί ξανά από την ομάδα της Σαξονίας το 2014, εκείνη τη φορά με 1-0.

Σε άλλα παιχνίδια, η Ίνγκολσταντ απέκλεισε με 2-1 το Μόναχο 1860, το οποίο φέτος αγωνίζεται στην 4η κατηγορία μετά την περσινή καταστροφική χρονιά (στόχευε στην άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, έπεσε στα μπαράζ και δεν εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής για τη 3 Liga)!

Με αποκλεισμό-σοκ «φλέρταρε» και η Στουτγκάρδη. Οι νεοφώτιστοι της Μπουντεσλίγκα βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από την Κότμπους της 4ης κατηγορίας, ωστόσο ισοφάρισαν σε 2-2 και πήραν την πρόκριση στα πέναλτι (4-3). Η Βόλφσμπουργκ κέρδισε μόλις με 1-0 την Άιντραχτ Νόρντερστεντ, εν αντιθέσει με την Λειψία, η οποία διέλυσε με 5-0 την Ντορφμερκινγκεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.