Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήττα-«καμπανάκι» για Ολυμπιακό από τον Ατρόμητο

Ήττα-«καμπανάκι» για Ολυμπιακό από τον Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2017 23:04
Στο τελευταίο του φιλικό πριν τη Ριέκα, ο Ολυμπιακός εμφάνισε αρκετά προβλήματα, έχασε με τραυματισμό τον Εμενίκε και ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αλλαγή λόγω... νεύρων ο Φιγκέιρας

Ήττα-«καμπανάκι» για τον Ολυμπιακό ενόψει Ριέκα. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και ηττήθηκαν με 1-0 από τον Ατρόμητο σε φιλικό ματς στο Περιστέρι.

Ο Μπέσνικ Χάσι έδωσε φανέλα βασικού στους Μίλιτς, Ζιλέ και Εμενίκε, με τον τελευταίο να αποχωρεί με ενοχλήσεις στο 16ο λεπτό. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και είχε δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 22’ ο Βούκοβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μανούσου, ενώ στο 24’ η κεφαλιά του Βασιλακάκη πέρασε έξω.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στις ευκαιρίες στο 28’ με κοντινό πλασέ του Μπεν, που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 41’ το σουτ του Ζιλέ κόντραρε στα σώματα. Σε γενικές γραμμές ο νεοαποκτηθείς Βέλγος έδειξε θετικά στοιχεία, ενώ ο Μίλιτς είχε καλά ανεβάσματα, ωστόσο φανέρωσε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής.

Η είσοδος των Σεμπά και Πάρντο στο δεύτερο μέρος βοήθησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος πατούσε πιο καλά στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα, με εξαίρεση ένα ακυρωθέν γκολ του Μπεν (58’).

Στο 62' ο Φιγκέϊρας μπήκε ως αλλαγή αντί του Μίλιτς και λίγο μετά την είσοδό του τσακώθηκε με τον Κιβρακίδη και τον Χατζηϊσαία, προκαλώντας γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Μάλιστα, ο Ντιγκινί έπιασε από τον λαιμό τον Πορτογάλο μπακ, ο οποίος αντικαταστάθηκε πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν νωθρή εικόνα και ο Ατρόμητος είχε καλές στιγμές με Ντιγκινί και Μανούσο για να προηγηθεί. Αυτό έγινε τελικά στο 83’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα των Πειραιωτών «κοιμήθηκε» και ο Χατζήϊσαίας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Μάντσον (63’ Λαζαρίδης), Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κιβρακίδης (78’ Μενσά), Κυριακίδης (78’ Νάστος), Βασιλακάκης (63’ Βασιλείου), Ούμπιδες, Μανούσος, Ντάουντα (63’ Ντιγκινί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62’ Φιγκέιρας - 67’ Νικολάου), Ρομαό (75’ Ζντιέλαρ), Ζιλέ, Καρσελά (46’ Σεμπά), Φορτούνης (46’ Πάρντο), Μάριν (46’ Ανδρούτσος), Εμενίκε (20’ Μπεν - 82’ Ανσαριφάρντ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.