Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Κύπρου: Το σήκωσε με μεγάλη ανατροπή ο Απόλλωνας

Σούπερ Καπ Κύπρου: Το σήκωσε με μεγάλη ανατροπή ο Απόλλωνας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2017 22:35
Τι και εάν βρέθηκε πίσω στο σκορ και έμεινε με δέκα από το 70’; Ο Απόλλων Λεμεσού κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον ΑΠΟΕΛ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Κύπρου για 3η φορά στην ιστορία του.

Μετά τη νίκη του στον τελικό του Κυπέλλου επί του ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων Λεμεσού κέρδισε τους «γαλαζοκίτρινους» και στο Σούπερ Καπ. Οι Κυπελλούχοι, με δύο γκολ στο 79’ και στο 87’, νίκησαν με ανατροπή (2-1) τους πρωταθλητές Κύπρου, παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό.

Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά στο ματς, όμως στο 8’ η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Εφραίμ. Οι «κυανόλευκοι» έψαξαν την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα, έχοντας δύο καλές στιγμές με Γιάκολις (27’) και Ζελάγια (40’).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μοράις, με τον διαιτητή να έχει άλλη άποψη. Στο 66’ο ΑΠΟΕΛ είχε καλή στιγμή με σουτ του Όρ και τέσσερα λεπτά μετά έμεινε με παίκτη παραπάνω χάρη στην αποβολή του Βασιλείου.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 1-1 στο 78’ με απευθείας φάουλ του Ντα Σίλβα, ενώ στο 86’ ο Αντρέ Σκέμπρι ολοκλήρωσε την ανατροπή με ωραίο πλασέ. Ο ΑΠΟΕΛ δεν βρήκε απάντηση και ο Απόλλωνας κατέκτησε το Σούπερ Καπ για 2η σερί χρονιά και 3η συνολικά. Από την άλλη, οι «γαλαζοκίτρινοι» έμειναν στις 13 κατακτήσεις, μετρώντας πλέον 15 χαμένους τελικούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.