Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιμένουν οι Σέρβοι για Τζούρτζεβιτς και Ολυμπιακό

Επιμένουν οι Σέρβοι για Τζούρτζεβιτς και Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2017 22:41
Συνεχίζονται τα σενάρια στα Μέσα της Σερβίας που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Παρτίζαν για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς. «Έρχεται και υπογράφει ο Ζιλέ» λένε οι Βέλγοι.

Στις τελικές επαφές με την Παρτίζαν για την απόκτηση του Ούρος Τζούρζεβιτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας «www.informer.rs».

Ο 23χρονος Σέρβος φορ, που σκόραρε ένα όμορφο γκολ στη ρεβάνς των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης», σημείωσε 28 γκολ σε 34 παιχνίδια την περασμένη σεζόν και εκτιμάται ότι δύσκολα θα παραμείνει στην Παρτίζαν.

Στο ρεπορτάζ της, η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως μετά την λήξη του αγώνα στο Φάληρο, άνθρωπος από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» είπε στον Ούρος Τζούρτζεβιτς «είσαι δικός μας παίκτης τώρα»... Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του τηρεί σιγή ιχθύος για την υπόθεση Τζούρτζεβιτς, ωστόσο πρόκειται για παίκτη που έχει ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό για τους Πειραιώτες.

Να σημειωθεί ότι η Παρτιζάν αξιώνει για τον Τζούρτζεβιτς ένα ποσό, μεταξύ 3 και 4 εκατ. ευρώ και μένει να φανεί εάν η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Οι πρωταθλητές Σερβίας θέλουν τον 23χρονο για τις δύο αναμετρήσεις με την Βιντεοτόν στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, προκειμένου να τους βοηθήσει να πετύχουν την είσοδο τους στους ομίλους της διοργάνωσης. Ούτως ή άλλως ο Τζούρτζεβιτς δεν μπορεί να παίξει με τη φανέλα άλλης ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρά μόνο στη φάση των ομίλων.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από τη Σερβία, ο Τζούρτζεβιτς αναμένεται να πάρει τη θέση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος είναι τρίτος φορ στην ιεραρχία από τον Μπέσνικ Χάσι. Οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης του Ιρανού, ο οποίος όμως επιθυμεί μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να εξασφαλίσει θέση στην Εθνική του ομάδα ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Την ίδια ώρα, ο Γκιγιόμ Ζιλέ αναμένεται σύμφωνα και με βελγικές πηγές στην Αθήνα έως την Τρίτη για να υπογράψει διετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Το γκολ του Τζούρτζεβιτς στο Καραϊσκάκη:




Highlights της καριέρας του:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.