Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πρωταγωνιστής ο Καβάνι στο πάρτι του Νεϊμάρ

Σαμπιονά: Πρωταγωνιστής ο Καβάνι στο πάρτι του Νεϊμάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2017 21:38
Με πρωταγωνιστή τον Καβάνι (γκολ και ασίστ) η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 2-0 την νεοφώτιστη Αμιέν στο «Παρκ Ντε Πρένς» υπό το βλέμμα του Νεϊμάρ, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Με το… δεξί ξεκίνησε στο πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ουνάι Έμερι δεν μπορούσε να υπολογίζει στον Νεϊμάρ, αφού καθυστέρησαν κάποια διαδικαστικά για την έκδοση του δελτίου του, ωστόσο Καβάνι και Παστόρε οδήγησαν τους Παριζιάνους στη νίκη με 2-0 απέναντι στην Αμιέν.

Οι Παριζιάνοι είχαν την απόλυτη υπεροχή, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 18’ ο Ραμπιό αστόχησε με κεφαλιά σε κενή εστία, όμως στο 42’ ο Άλβες τροφοδότησε τον Καβάνι και ο Ουρουγουανός με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 80’ «καθάρισαν» τη νίκη. Ο Βεράτι έβγαλε τρομερή πάσα για τον Καβάνι, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έδωσε έτοιμο γκολ στον Παστόρε για το τελικό 2-0.

Πριν το παιχνίδι, ο Νεϊμάρ αποθεώθηκε από τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον παίκτη να παίρνει το μικρόφωνο: «Σας ευχαριστώ (σ.σ. στα γαλλικά). Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που αποτελώ κομμάτι αυτής της πρόκλησης. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια με την Παρί. Θα χρειαστώ την στήριξή σας. Το Παρίσι είναι μαγικό. Ici c' est Paris (σ.σ. Εδώ είναι το Παρίσι)», ήταν το μήνυμα του Βραζιλιάνου στον κόσμο της νέας του ομάδας


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.