Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε»

Χιμένεθ: «Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/8/2017 22:50
Ο Μανόλο Χιμένεθ υποσχέθηκε πως η ΑΕΚ θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να γυρίσει το εις βάρος της 2-0 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο. Είναι ξεκάθαρο πως κάποια συγκεκριμένα λάθη που κάναμε, μας έφεραν σε μια δύσκολη κατάσταση. Με την μπάλα στα πόδια ήμασταν ανταγωνιστικοί, απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αλλά σ’ ένα μέρος του ποδοσφαίρου, όπως είναι τα στημένα, ήταν πολύ ανώτερη ομάδα από εμάς. Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Μπορείτε να κάνετε μια έκπληξη στο αυριανό ματς;

«Είναι αλήθεια πως στο σημερινό ποδόσφαιρο, είναι δύσκολο να εκπλήξεις τον αντίπαλο, λόγω της τεχνολογίας που υπάρχει. Αλλά στο ποδόσφαιρο, όσο και να γνωρίζεις τον αντίπαλο, πάντα υπάρχει περιθώριο έκπληξης. Για παράδειγμα, είναι έκπληξη τα δυο γκολ που δεχθήκαμε στο ΟΑΚΑ. Ενώ τα είχαμε δουλέψει, η ΤΣΣΚΑ μας αιφνιδίασε».

Υπάρχει πρόθεση να μπείτε δυνατά, για να πετύχετε ένα γρήγορο γκολ;

«Είμαστε επαγγελματίες, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το βασικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν καταφέρουμε να κάνουμε την έκπληξη, θα είναι κάτι φανταστικό. Το βασικό όμως είναι, να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Κατά πόσο είναι δύσκολο, να αποκτήσει κίνητρο η ΑΕΚ, μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, όπως το 0-2;

«Όταν έχουμε μ’ ένα ανθρώπινο δυναμικό σαν αυτό που έχω στα χέρια μου, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Και αυτό διότι μιλάμε για πολύ καλούς επαγγελματίες και πολύ καλά παιδιά. Αυτό που κάναμε εμείς κατά την διάρκεια του δευτέρου γύρου της περσινής σεζόν, ήταν μια καταπληκτική δουλειά. Βασιζόμενος στην δουλειά αυτή, τόσο εμείς και ο κόσμος μας, είχαμε όρεξη για να συνεχίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως. Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

Επηρεάζει η οικονομικά κατάσταση της Ελλάδας το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ;

«Είναι γεγονός πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα. Και σ’ αυτές τις περιπτώσεις ο κόσμος καταφεύγει στο ποδόσφαιρο και στο πάθος που έχει για το άθλημα, για να ξεχνιέται. Γι αυτό και νιώθουμε έναν λόγο παραπάνω πιο υποχρεωμένοι να δώσουμε χαρά σ’ αυτόν τον κόσμο, που ενώ έχει προβλήματα, καταφεύγει στο ποδόσφαιρο και ασχολείται πολύ και το αγαπάει».

Σκέφτεστε να αλλάξατε τακτική αύριο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι;

«Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, η τακτική που ήθελα, ήταν να σταματήσω την επιθετική ανάπτυξη της ΤΣΣΚΑ. Και νομίζω πως τα καταφέραμε, μέχρι ενός σημείου. Και ο Μπακάκης έκανε καταπληκτική δουλειά και απέδειξε πως μπορεί να παίξει οπουδήποτε χρειαστεί. Δεν αποκλείω να σκεφτούμε να κάνουμε αύριο κάτι καινούργιο. Στο ποδόσφαιρο το πλέον σημαντικό είναι να προσπαθείς. Μετά μπορεί να μην κερδίσεις. Αλλά το σημαντικό είναι να παλεύεις και να προσπαθείς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.