Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκοτσαρένκο: «Δύσκολο να μας εκπλήξει η ΑΕΚ»

Γκοτσαρένκο: «Δύσκολο να μας εκπλήξει η ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/8/2017 16:35
Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Βίκτορ Γκοτσαρένκο δήλωσε ότι δύσκολα η ΑΕΚ θα παρουσιάσει εκπλήξεις στη ρεβάνς και τόνισε ότι η ομάδα του γνωρίζει τι να κάνει στο ματς για να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

Για το αν περιμένει εκπλήξεις: «Είναι δύσκολο να σε εκπλήξει ένας αντίπαλος πλέον. Όλες οι ομάδες παίζουν και αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους. Η ΑΕΚ έδινε απέναντί μας το πρώτο της επίσημο ματς για τη σεζόν, αλλά δεν ήταν δύσκολο να βρούμε φιλικά τους παιχνίδια για να έχουμε εικόνα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας».

Για την κατάσταση του Άλαν Τζαγκόεφ: «Είμαστε προσεκτικοί με τη χρησιμοποίηση του Τζαγκόεφ και σε κάθε ευκαιρία τον ξεκουράζουμε. Τώρα δεν έχει πρόβλημα να παίξει ολόκληρο 90λεπτο, αλλά πάντα υπάρχει ανησυχία για υποτροπή».

Για την απουσία του Βιτίνιο από το ματς πρωταθλήματος: «Ο Βιτίνιο είναι καλά. Απλά πρέπει κάποιες φορές να κάνουμε ροτέισον, γιατί έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα. Προσαρμόζουμε τη σύνθεση και τα πλάνα μας ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα και τον αντίπαλο».

Για το αν τον προβληματίζουν οι υψηλές θερμοκρασίες στη Μόσχα: «Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τη θερμοκρασία ούτε στην Αθήνα, ενώ η ρεβάνς θα αρχίσει στις 20:00 και η θερμοκρασία θα είναι πιο χαμηλή σε σχέση με νωρίτερα μέσα στη μέρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.