Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Πίτι η Λαμία

Ανακοίνωσε Πίτι η Λαμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2017 01:06
Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Λαμία, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου μεσοεπιθετικού, Πίτι, με μεγάλη θητεία στην Πριμέρα και τις Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα και Χέρκουλες μεταξύ άλλων.

Στην Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φραντσίσκο Μεντίνα Λούνα, γνωστός ως Πίτι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Λεμεσού και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στους νεοφώτιστους, όπου θα βρει έναν πολύ καλό φίλο του, τον Νόε Ακόστα.

Ο 36χρονος έχει... οργώσει τα γήπεδα της Ισπανίας μετρώντας 149 εμφανίσεις (29 γκολ, 14 ασίστ) στη Πριμέρα Ντιβιζιόν (και 119 στη Σεγούντα), όπου αγωνίστηκε με Ράγιο Βαγεκάνο, Γρανάδα και Σαραγόσα. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕ Λεμεσού σημειώνοντας 5 γκολ και 3 ασίστ σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Francisco Medina Luna (Piti) στη θέση του επιτελικού μέσου. Ο Piti στο παρελθόν αγωνίστηκε στη RAYO VALLECANO GRANADA C.F. HERCULES με 149 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Primera Division".


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.