Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Σλόβαν ο Χουχούμης

Υπέγραψε στην Σλόβαν ο Χουχούμης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2017 00:41
Ο Διαμαντής Χουχούμης υπέγραψε στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για 1+2 χρόνια και ανακοινώθηκε από τους Σλοβάκους. Τι δήλωσε γι’ αυτόν ο ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Στην Σλοβακία για λογαριασμό της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Διαμάντης Χουχούμης. Ο 23χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στους πρωταθλητές Σλοβακίας, με δυνατότητα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια.

«Είναι ένας νέος ταλαντούχος παίκτης. Τον παρακολουθήσαμε σε αρκετά ματς και είδαμε ότι έχει προοπτική», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Σλόβαν, Ίβαν Κμότρικ και πρόσθεσε:

«Ο κύριος λόγος που αποκτήθηκε είναι για να προσθέσει ανταγωνισμό στη θέση του αριστερού άκρου όπου είχαμε μόνο έναν παίκτη. Χρειάζονταν να ενισχυθούμε στην θέση και ο Διαμαντής έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να ταιριάξει στον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παρουσιάσουμε. Είναι ψηλός, γρήγορος και με καλή σέντρα. Δεν είναι ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής και δεν ήταν εύκολα γι’ αυτόν στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε πως θα τα πάει σε μας και το μέλλον του στο σύλλογο βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.