Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα ερυθρόλευκα ο Μίλιτς

Στα ερυθρόλευκα ο Μίλιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2017 21:11
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Χρβόγε Μίλιτς, με τον Κροάτη αριστερό μπακ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Να γράψουμε ιστορία», δήλωσε ο 28χρονος.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Χρβόγε Μίλιτς στον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης αριστερός μπακ έφτασε το Σάββατο (22/7) στην Αθήνα και την Κυριακή (23/7) έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο φέρεται ότι είναι διετές.

Το κόστος για τον 28χρονο (6 φορές διεθνής με την Εθνική Κροατίας) φέρεται ότι θα φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι Πειραιώτες πρόλαβαν και δήλωσαν τον παίκτη στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Παρτίζαν.

Ο Μίλιτς πρόκειται για έναν αριστερό μπακ που μπορεί να παίξει όλη τη γραμμή. Την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές (4 ασίστ) με την Φιορεντίνα, έχοντας ρόλο φουλ-μπακ στο 3-5-2 του Πάουλο Σόουζα. Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Τζουργκάρντεν (41 συμ., 4 γκολ, 6 ασίστ), Ίστρα (57 συμ., 5 γκολ, 3 ασίστ), Ροστόφ (53 συμ., 2 γκολ, 4 ασίστ) και Χάιντουκ Σπλίτ (42 συμ., 1 γκολ, 5 ασίστ).

Μετά τις υπογραφές, ο Μίλιτς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό και να γράψουμε ιστορία! Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι επτά φορές συνεχόμενα πρωταθλητής, αλλά ποτέ δεν έχει κατακτήσει οκτώ σερί. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο στόχοι είναι πιο σημαντικοί. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να παλέψει για αυτούς. Για τους φιλάθλους έχω το εξής μήνυμα: Να είναι όπως πάντα, οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Έχω δει πολλά βίντεο από τους φιλάθλους, δεν βλέπω την ώρα να βγω στο γήπεδο και να παίξω για εκείνους και ελπίζω ότι με τη δύναμή τους, όλη η ομάδα θα είναι καλύτερη»!

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη από την ΠΑΕ:


Στα ερυθρόλευκα ο Μίλιτς
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρβόγε Μίλιτς.

Ο Χρβόγε Μίλιτς (1,83μ.) γεννήθηκε στις 10 Μαΐου του 1989 στο Osijek της Κροατίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Hajduk Split, όπου και αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι και το 2009. Τη σεζόν 2009-2010 έπαιξε στο σουηδικό πρωτάθλημα, με τα χρώματα της Djurgården.

Επόμενη ομάδα για τον Κροάτη αμυντικό η Istra 1961, στην οποία αγωνίστηκε για μία διετία. Το καλοκαίρι του 2013 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς πήρε μεταγραφή στη Rostov, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Μετά από δύο σεζόν, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στην πρώτη ομάδα, από την οποία αναδείχθηκε. Το 2015 ο Χρβόγε Μίλιτς έγινε και πάλι μέλος της Hajduk Split, φορώντας την φανέλα της για μία χρονιά, πριν έρθει η πρόταση από το Campionato.

Στις 16 Αυγούστου του 2016, η Fiorentina έρχεται σε συμφωνία με την Hajduk Split και κάνει δικό της τον Κροάτη αμυντικό. Στη ομάδα της Φλωρεντίας αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, την χρόνια που μας πέρασε.

Είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας, καθώς έχει 6 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.