Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Ρόμα ο Κολάροφ

Υπέγραψε στην Ρόμα ο Κολάροφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2017 01:11
Την απόκτηση του Αλεξάνταρ Κολάροφ ανακοίνωσε η Ρόμα, με τον Σέρβο μπακ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 5 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Στην Σέριε Α για λογαριασμό της Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξάνταρ Κολάροφ. Μετά από επτά χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Σέρβος μπακ επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι».

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αριστερός μπακ αγωνίζονταν στην μισητή αντίπαλο της Ρόμα, Λάτσιο, από το 2007 έως το 2010, και μάλιστα είχε πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ απέναντι στη νυν ομάδα του, διασχίζοντας όλο το γήπεδο προτού στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Φυσικά η μετακίνηση του Κολάροφ στην Ρόμα δεν έμεινε ασχολίαστη από τους φίλους της Λάτσιο, αφού τον Ιούνιο ο Σέρβος δήλωνε ότι επιθυμούσε να φορέσει ξανά τη φανέλα των «λατσιάλι».

Συγκεκριμένα είχε πει στο «Il Messaggero»: «Κέρδισα τα πάντα στην Σίτι, αλλά η Ιταλία είναι κάτι διαφορετικό. Ακόμα και εάν τα γήπεδα και το ποδόσφαιρο έχουν μείνει πίσω, πάντα θα μου λείπει. Φόρτσα Λάτσιο και χαιρετίσματα σ’ όλους τους τιφόζι».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ρόμα, το ποσό της μεταγραφής του Κολάροφ στους «τζιαλορόσι» αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.

Το γκολ του Κολάροφ κόντρα στη Ρόμα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.