Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κέρδισε και περιμένει… ενίσχυση

Κέρδισε και περιμένει… ενίσχυση

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2017 21:37
Στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και εν αναμονή των αφίξεων Καμπέσας-Λουτσιάνο, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Γκελτσερμπιρλιγκί, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σκόρερ ο Μόλινς (5’), μετά από ασίστ του Άλμαν.

Θετικό πρόσημο είχε και το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους. Οι «πράσινοι» πήραν φιλική νίκη με 1-0 επί της τουρκικής Γκελτσερμπιρλιγκί και πλέον περιμένουν τις μεταγραφές.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε σχηματισμό 4-4-1-1. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από την εστία, αριστερό μπακ ο Χουλτ, δεξί ο Κουλιμπαλί και ο Μολέδο με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα και Ρέις τα αμυντικά χαφ. Στα αριστερά ο Λουντ, δεξιά ο Χατζηγιοβάνης, ο Άλτμαν σε επιτελικό ρόλο και στην κορυφή ο Μόλινς.

Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος για τα δεδομένα της εποχής, παρουσιάζοντας εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία αλλά και καλή κυκλοφορία. Οι Άλτμαν και Μόλινς έδειξαν ξανά σημάδια «χημείας», αφού από δικό τους συνδυασμό, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό. Ο Ισραηλινός έβγαλε τον Σουηδό σε τετ-α-τετ και αυτός δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0.

Ο Άλτμαν, που ήταν από τους κορυφαίους, απείλησε και νωρίτερα (3’) με μία προειδοποιητική λόμπα που πέρασε άουτ, ενώ στο 25’ η κεφαλιά που επιχείρησε μετά από σέντρα του Χουλτ, κόντραρε στα σώματα.

Στο δεύτερο μέρος και μετά τις πολλές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε, με τον Παναθηναϊκό να μην προσφέρει ανάλογη εικόνα στο δημιουργικό κομμάτι. Η τουρκική ομάδα είχε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και απείλησε για πρώτη φορά στο 58’ με το δυνατό σουτ του Ογκούρ που μπλόκαρε ο Βλαχοδήμος. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μούριτς αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ η μοναδική φάση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 86’ με σουτ του Εμμανουηλίδη το οποίο μπλόκαρε ο Χοπφ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος (65' Στιλ), Κουλιμπαλί (80' Βέμερ), Μολέντο (61΄Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (68' Τελάντερ), Χουλτ, Ζέκα (82' Εμμανουηλίδης), Ρέις (61' Δώνης), Λουντ (68' Στάικος), Άλτμαν (68' Ρινάλντι), Χατζηγιοβάνης (77' Μπουζούκης), Μολίνς (61' Πίσπας).

ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΛΙΓΙ: Χοπφ, Αχμέτ Ογκούζ, Λούκας Κλάρο, Παλιτσέβιτς (75' Τσετίν), Ιμπραχίμ, Ουγκούρ, Αχμέτ Ιλχάν, Στσέκιτς, Κχαλίλι (57' Μιλίνκοβιτς), Τσιφτσί (58' Εντιαγέ), Σκούλετιτς (46' Μούριτς).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.