Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τριάρα με ανατροπή η ΑΕΚ

Φιλική τριάρα με ανατροπή η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2017 21:05
Η ΑΕΚ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Μπάνικ Οστράβα στο Κιέλτσε, έχοντας κατά διαστήματα καλή απόδοση. Λόπες (17’), Μάνταλος (41’) και Αλμέιδα (80’ πεν.) τα γκολ, έχασε πέναλτι ο Λιβάια.

Φιλική νίκη με 3-1 απέναντι στην τσεχική Μπάνικ Οστράβα πήρε η ΑΕΚ, η οποία έδειξε βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της, έχοντας 16 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 9 ήταν στην εστία.

Ο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ με 4-2-3-1. Ο Μπάρκας ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ Λόπες, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς και Μπακάκης αποτελούσαν την τριάδα της άμυνας. Αϊντάρεβιτς και Γιόχανσον ήταν τα δύο χαφ, Κλωναρίδης και Τρίστασον στα πλάγια, ενώ ο Μάνταλος έπαιζε πίσω από τον Λιβάία.

Η «Ένωση» ανέλαβε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο στο 15’ η Μπάνικ έφυγε στην αντεπίθεση και άνοιξε το σκορ με τον Σασίνκα, εκμεταλλευόμενη την κακή λειτουργία της ΑΕΚ στη συγκεκριμένη φάση. Ο Χιμένεθ τα έψαλε στους παίκτες του, ωστόσο δύο λεπτά μετά (17’) η ομάδα του κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Μάνταλος έβγαλε τον Λόπες σε θέση βολής και αυτός με αριστερό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά στο 32’, όμως αυτή τη φορά ο Λόπες αστόχησε. Πέντε λεπτά μετά, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι για χέρι στην περιοχή των Τσέχων, όμως ο Λιβάια πήγε πολύ χαλαρά στην μπάλα, με αποτέλεσμα ο Σουστρ να αποκρούσει σχετικά εύκολα την εκτέλεση του Κροάτη.

Το χαμένο πέναλτι δεν πτόησε την ΑΕΚ. Στο 40’ ο Σουστρ έδιωξε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μάνταλου εκτός περιοχής, όμως ένα λεπτό μετά, ο Αϊντάρεβιτς έκανε τη σέντρα με το αριστερό, η μπάλα βρέθηκε στον Μάνταλο και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο ματς πέρασαν οι Τσιντώντας, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος και Χριστοδουλόπουλος αντί των Μπάρκα, Τσότσιτς, Αϊντάρεβιτς και Τρίστασον, ενώ λίγη ώρα μετά μπήκαν και οι Γιανούτσος και Γιακουμάκης αντί των Λόπες και Κλωναρίδης.

Στο 52’ ο Μάνταλος «φλέρταρε» με δεύτερο γκολ, όμως ο Σουστρ του είπε «όχι», κρατώντας το 2-1. Ο Τσέχος πορτιέρο χρειάστηκε να επέμβει ξανά στο 64’, διώχνοντας το σουτ του Γαλανόπουλου, ενώ στο 73’ απέκρουσε και το σουτ του Γιακουμάκη. Ο Χιμένεθ προχώρησε σε νέες αλλαγές, με τον νεοεισελθόντα Αλμέιδα να «γράφει» το 3-1 στο 80ο λεπτό, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γιακουμάκης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας (46' Τσιντώντας), Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46' Τσιγκρίνσκι), Λόπες (58' Γιανούτσος) Αϊντάρεβιτς (46' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον (78' Μπάμπης), Κλωναρίδης (58' Γιακουμάκης), Μάνταλος (69' Αντωνίου), Τρίστασον (46' Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια (65' Αλμέιδα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.