Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάμψη Οφόε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλκμααρ

Λάμψη Οφόε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλκμααρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/7/2017 19:37
Με δύο γκολ του Μπέν (60’, 62’ πεν.) έπειτα από ενέργειες του Οφόε, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Άλκμααρ στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους.

Με τον Οφόε να κλέβει τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Άλκμααρ, χάρη σε δύο γκολ του Μπεν σε διάστημα δύο λεπτών (60’, 62’).

Ο Χάσι παρέταξε την ομάδα με 4-3-3. Ο Γιαννιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ Φιγκέιρας, Σισέ, Ρέτσος και Ντε Λα Μπέγια αποτελούσαν την τετράδα της άμυνας. Ζντιέλαρ, Μάρτινς και Ανδρούτσος βρίσκονταν στον άξονα, ενώ Σεμπά, Ελιονούσι Ανσαριφάρντ συγκροτούσαν την επιθετική τριάδα.

Το φιλικό ήταν κεκλεισμένων των θυρών και είχε προπονητικό χαρακτήρα, ωστόσο οι δύο ομάδες πίεζαν από τα πρώτα λεπτά για να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 1’ ο Ελιονούσι αστόχησε από κοντά, ενώ στο 9’ ο Γαννιώτης απέκρουσε την προσπάθεια του Φρεντ. Τρία λεπτά μετά ο Έλληνας γκολκίπερ χρειάστηκε να επέμβει ξανά, νικώντας από κοντά τον Σούντγιενς, ενώ στο 25’ το σουτ του Σεμπά πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τον Χάσι να περνά στην επανάληψη τους Οφόε, Καρσελά και Μπεν αντί των Μάρτινς, Ελιονούσι και Ανσαριφάρντ. Οι αλλαγές ανέβασαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο 60’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπεν, ύστερα από κάθετη πάσα του Οφόε.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Βέλγος πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια, πάτησε περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μπεν, κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του. Στα εναπομείναντα λεπτά ακολούθησαν αρκετές αλλαγές και το 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» έμεινε ως το φινάλε.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Φιγκέιρας (63' Ελαμπντελαουί), Σισέ (63' Ρομαό), Ρέτσος (37' Νικολάου), Ντε Λα Μπέγια (63' Κούτρης), Ζντιέλαρ (63' Φορτούνης), Μαρτίνς (46' Οφόε, 77' Σιώπης), Ανδρούτσος (63' Ταχτσίδης), Σεμπά (63' Μάριν), Ελιουνούσι (46' Καρσελά, 77' Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (46' Μπεν).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.