Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Άλβες

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Άλβες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/7/2017 18:58
Την απόκτηση του Ντάνι Άλβες για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Βραζιλιάνο μπακ να απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 260 χιλ. ευρώ.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνι Άλβες. Οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου μπακ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο 34χρονος έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους και παρότι βρέθηκε μια «ανάσα» απ’ το να υπογράψει στην Μάντσεστερ Σίτι, τελικώς επέλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο με σχεδόν διπλάσια χρήματα. Συγκεκριμένα, ο Άλβες θα απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 260 χιλ. ευρώ.

«Η Παρί έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Νιώθω ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Σ’ όλα τα κλαμπ που έπαιξα, έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Πιστέψτε με, ήρθα στην Παρί για να κερδίσω. Εάν ο Πεπ και η Μάντσεστερ Σίτι νιώθουν πληγωμένοι, τότε συγγνώμη. Ήρθα εδώ για να γίνω πρωταθλητής», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άλβες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.