Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός, νίκησε την Κορτράικ του Αναστασίου

Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός, νίκησε την Κορτράικ του Αναστασίου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2017 21:50
Ο Παναθηναϊκός πήρε φιλική νίκη με 2-1 επί της Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου, δείχνοντας θετική εικόνα γα 60 λεπτά. Άνοιξε λογαριασμό ο Άλτμαν, σκόραρε και ο Μόλινς.

Βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στην Ολεξάντρια εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έδειξαν καλή εικόνα δημιουργικά, ενώ κατά διαστήματα έδειξαν θετικό πρόσωπο ανασταλτικά, χωρίς όμως να αποφεύγουν τα λάθη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε σχηματισμό με 4-4-1-1. Ο Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Χουλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος και Κουλιμπαλί αποτελούσαν την τετράδα της άμυνας. Ζέκα και Ρέις στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερό χαφ ο Λουντ, δεξί ο Χατζηγιοβάνης, ο Αλτμάν σε επιτελικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μολίνς.

Ο Άλτμαν έδειξε αρκετά καλή εικόνα και στο 22’ θα μπορούσε να σκοράρει με απευθείας φάουλ, όμως ο Μπρουζέσε απέκρουσε εντυπωσιακά. Τέσσερα λεπτά αργότερα (26’), ο Ισραηλινός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εξαιρετική τεχνική κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Λουντ.

Λίγα λεπτά νωρίτερα (19’) η Κορτράικ είχε φτάσει αυτή κοντά στο γκολ, με τον Βλαχοδήμο να νικά σε τετ-α-τετ τον Σεβαλιέ. Η απάντηση των Βέλγων ήρθε τελικά στο 32’ όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά, η άμυνα των «πρασίνων» «πάγωσε» και ο Σεβαλιέ ανενόχλητος, ισοφάρισε σε 1-1. Ο Παναθηναϊκός δεν πτοήθηκε και στο 42’ ξαναπήρε το προβάδισμα, με τον Μόλινς να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κουλιμπαλί.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές του Μαρίνου Ουζουνίδη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και το «τριφύλλι» δεν είχε ίδια καλή εικόνα δημιουργικά. Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Κορτράικ «άγγιξε» την ισοφάριση. Στο 84’ η κεφαλιά του Φαν Ντε Μπρούγκεν πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 86’ ο Στιλ πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Λε Πουέν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος (66' Στιλ), Κουλιμπαλί (66' Τελάντερ), Κουτρουμπής (66' Μολέντο), Κολοβέτσιος (58' Ευαγγέλου), Χουλτ (76' Βέμερ), Ζέκα (58' Δώνης), Ρέις, Χατζηγιοβάνης (60' Στάικος), Λουντ (76' Εμμανουηλίδης), Άλτμαν (58' Πίσπας), Μόλινς (66' Ρινάλντι).

ΚΟΡΤΡΑΪΚ: Μπρουζέσε (59' Καμίνσκι), Κοβάσεβιτς, Ρουζό, Στογιάνοβιτς, Κουμόρτζι, Βαν ντερ Μπρούγκεν, Λεπουέν (88' Φρανκρότο), Χόξα (27' Ατζαγκούν), Βερμπόμ, Ουαλί, Σεβαλιέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.