Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στη Λανς ο Τασουλής

Υπέγραψε στη Λανς ο Τασουλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2017 01:35
Η Λανς ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Τασουλή με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τον Πανιώνιο συν οψιόν αγοράς στο φινάλε της σεζόν.

Στην 2η κατηγορία της Γαλλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Τασουλής, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την Λανς. Η γαλλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Πανιώνιο και απέκτησε τον 25χρονο Έλληνα μπακ με τη μορφή μονοετούς δανεισμού συν οψιόν αγοράς στο φινάλε της σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ολοι με καλωσόρισαν πολύ καλά. Νιώθω καλά. Η Λανς είναι μία πολύ καλή ομάδα και θέλω να την βοηθήσω ώστε να ανέβει. Μου αρέσει να είμαι μαχητικός και να παίζω καλά με την μπάλα», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Λανς και συνέχισε, μιλώντας για τον εαυτό του:

«Είμαι ντροπαλός και χαμηλών τόνων. Διαβάζω βιβλία και περνάω μόνος μου τον χρόνο μου. Κάνω μαθήματα γαλλικών από μικρός, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω γαλλικά. Θα προσπαθήσω να μάθω καλά. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να ανέβουμε στην μεγάλη κατηγορία. Εχω αποφασιστικότητα και ελπίζω να βοηθήσω. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα κάνω το καλύτερο και θέλω να μείνω στο εξωτερικό όσο περισσότερο μπορώ. Να κάνω πιο μεγάλα πράγματα και να παίζω στην Ευρώπη. Μου αρέσει ο Μαρσέλο και ο Φελίπε Λουίς».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.