Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Στην Σούπερ Λιγκ ο Λεβαδειακός

Οριστικό: Στην Σούπερ Λιγκ ο Λεβαδειακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2017 16:33
Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε τις προσφυγές του Ηρακλή και του Άρη, κάτι που σημαίνει πως ο Λεβαδειακός παραμένει οριστικά στην Σούπερ Λιγκ.

Είναι πλέον επίσημο. Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε τις προσφυγές του Ηρακλή και του Άρη, το οποίο σημαίνει πως ο Λεβαδειακός, παρά τον αγωνιστικό υποβιβασμό του, θα παίξει και την επόμενη περίοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Το αρμόδιο όργανο απέρριψε αρχικά την προσφυγή του Ηρακλή με ψήφους 5-0 και έτσι ο «Γηραιός», παρότι σώθηκε αγωνιστικά, δεν έλαβε άδεια και γι' αυτό πάρθηκε απόφαση να υποβιβαστεί. Εν συνεχεία, εξετάστηκε η προσφυγή του Άρη, ο οποίος ζητούσε την εφαρμογή του ΚΑΠ που προβλέπει την άνοδο της 3ης ομάδας απ' τη Football League. Παρ' όλα αυτά, κι αυτή η προσφυγή απορρίφθηκε, με ψήφους 4-1.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απόφαση υπ’ αριθ. 72/10.07.2017

Συνεκδικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων την από 29.06.2017 προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ" κατά της από 23.06.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία "SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ" και τις πρόσθετες παρεμβάσεις που αναφέρονται ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας απόφασης.

Απορρίπτει την ως άνω προσφυγή της "ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ" και την πρόσθετη υπέρ αυτής παρέμβαση.
Απόφαση υπ’ αριθ. 73/10.07.2017

Δικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων την από 29.06.2017 προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΡΗΣ" κατά 1) του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την Επωνυμία "ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ" 2) της από 23.06.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία "ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ", 3) της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και 4) της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την ως άνω προσφυγή της "ΠΑΕ ΑΡΗΣ" (μειοψηφούντος του μέλους-διαιτητή Γεωργίου Σφυρή).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.