Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θλάση ο Σιμόες, πρόβλημα και με Βινίσιους

Θλάση ο Σιμόες, πρόβλημα και με Βινίσιους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2017 23:06
Ο Αντρέ Σιμόες υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Κορόνα Κιέλτσε και υπάρχει αγωνία για τον χρόνο της επιστροφής του.

Η ΑΕΚ πήρε φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στην Κορόνα Κιέλτσε, ωστόσο έχασε με τραυματισμό τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ αποχώρησε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση.

Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ δεν μπορεί την δεδομένη στιγμή να κάνει ασφαλή εκτίμηση και δεν αποκλείεται ο Σιμόες να επιστρέψει στην Αθήνα τα προσεχή 24ωρα για μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί αν η θλάση είναι α' ή β' βαθμού. Φυσικά στην ΑΕΚ υπάρχει ανησυχία για τον χρόνο που θα χρειαστεί να μείνει εκτός, εν όψει και του πρώτου προκριματικού σε περίπου 15 ημέρες.

Από το φιλικό με την Κορόνα αποχώρησε τραυματίας και ο Βινίσιους, λόγω κλωτσιάς που δέχθηκε. Το χτύπημα προκάλεσε αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο του Βραζιλιάνου μπακ και ο παίκτης θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.