Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Παναιτωλικό Τσέναμο και Ντίας

Στον Παναιτωλικό Τσέναμο και Ντίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2017 14:58
Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναιτωλικό, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των Λουίτζι Τσέναμο και Χόρχε Ντίας για ένα και δύο χρόνια αντίστοιχα.

Παίκτες του Παναιτωλικού είναι και επίσημα οι Λουίτζι Τσέναμο και Χόρχε Ντίας, οι οποίοι υπέγραψαν την Τρίτη (5/7) συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, στα 37 του χρόνια, γύρισε σε γνώριμα λημέρια, αφού έπειτα από πέντε χρόνια γίνεται και πάλι κάτοικος Αγρινίου, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την άλλη, o Ουρουγουανός εξτρέμ είχε 1 γκολ και 2 ασίστ σε 34 παιχνίδια την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Σαραγόσα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν με τις Νουμάνθια (4 συμ.), Αλμπαθέτε (45 συμ., 5 γκολ, 2 ασίστ) και Ρέους (34 συμ, 1 γκολ, 2 ασίστ).

Η ανακοίνωση για τον Τσέναμο:

«Ο Λουίτζι Τσέναμο επιστρέφει στον Παναιτωλικό. Μετά τη διετή παρουσία στην ομάδα μας, την περίοδο 2010-2011 που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και την περίοδο στη Super League (2011-2012), ο έμπειρος τερματοφύλακας ανοίγει από σήμερα ένα νέο κύκλο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε: «Δηλώνω πανευτυχής που γυρίζω στην ομάδα του Παναιτωλικού. Επιστρέφω στο Σύλλογο που αγαπήθηκα περισσότερο από κάθε άλλον στην καριέρα μου. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της, βασιζόμενος πάντα στις αρχές που πρεσβεύει ο Παναιτωλικός».

Η ανακοίνωση για τον Ντίας:

«Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός Χόρχε Λουίς Γκουτιέρεζ Ντίας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Παναιτωλικό. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία με τη Νουμάνθια, την Αλμπαθέτε, τη Ρέους και την Σαραγόσα απ’ την οποία πρόσφατα έμεινε ελεύθερος.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναιτωλικού. Είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα η Ελλάδα και είμαι ευγνώμων στον Παναιτωλικό για το ενδιαφέρον που έδειξε και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θέλω να το ανταποδώσω με πολύ δουλειά και -Θεού θέλοντος- με πολλά γκολ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.