Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με τους «κομμένους» η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία

Με τους «κομμένους» η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2017 14:32
Ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι «κομμένοι» από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Με 25 παίκτες θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (6/7) ο Παναθηναϊκός για το Τέχελεν της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι δυσκολίες στην υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ανάγκασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να καλέσει στην αποστολή ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν, όπως οι Τελάντερ, Βέμερ, Ρινάλντι και Ρέις.

Όσον αφορά την πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, Ζέκα, Μολέντο έκαναν θεραπεία, γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο ενώ ο Βιγιαφάνιες ακολούθησε θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Λουκ Στιλ, Κώστας Κότσαρης, Ροντρίγκο Μολέντο, Γιώργος Κουτρουμπής, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Νίκλας Χουλτ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Στέφανος Ευαγγελου, Ράσμους Τελάντερ, Γενς Βέμερ, Ζέκα, Δημήτρης Κουρμπέλης, Λούκας Βιγιαφάνιες, Ρόμπιν Λουντ, Όμρι Άλτμαν, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Χρήστος Δώνης, Πασχάλης Στάικος, Γιάννης Μπουζούκης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Νούνο Ρέις, Γκιγέρμο Μολίνς, Σωτήρης Πίσπας, Λούκας Ρινάλντι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.