Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός!

Παίρνει Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2017 15:47
O Παναγιώτης Ταχτσίδης αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, με τον παίκτη να περνάει ιατρικά και να ανακοινώνεται από τους «ερυθρολεύκους».

Έκπληξη από τον Ολυμπιακό, καθώς όπως έγινε γνωστό υπάρχει πλήρης συμφωνία με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος αυτή την ώρα περνά ιατρικά για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το όνομα του 26χρονου μέσου δεν είχε ακουστεί το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, εν αντιθέσει με άλλες χρονιές. Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Ταχτσίδης θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και θα αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το 2010, όταν και αποχώρησε από την ΑΕΚ.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κάλιαρι ως δανεικός από την Τορίνο, έχοντας με την ομάδα της Σαρδηνίας 26 συμμετοχές και 6 ασίστ στην Σέριε Α.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, βρέθηκε στην πρώτη ομάδα το 2007 και το 2010 πήρε μεταγραφή για την Τζένοα. Aπό εκεί έπαιξε δανεικός σε Τσεζένα, Γκροσέτο και Βερόνα ώσπου το 2012 πήρε μεταγραφή στην Ρόμα.

Στους «τζιαλορόσι» έμεινε για μια σεζόν και το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε στην Κατάνια. Μετά από έξι μήνες παραχωρήθηκε δανεικός στην Τορίνο και στο φινάλε της σεζόν επέστρεψε στην Τζένοα. Ωστόσο, το ίδιο καλοκαίρι, ο διεθνής άσος παραχωρήθηκε δανεικός στην Βερόνα, στην οποία έμεινε για ένα χρόνο.

Τη σεζόν 2015/16 φόρεσε ξανά τη φανέλα της Τζένοα και το καλοκαίρι του 2016, η Τορίνο απέκτησε τα δικαιώματα του, με τον παίκτη όμως να περνάει τη σεζόν ως δανεικός στην Κάλιαρι. Μετά από 8 διαφορετικές ιταλικές ομάδες, ο Έλληνας μέσος επιστρέφει ξανά στην Σούπερ Λιγκ και θα αποτελέσει την τέταρτη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τους Σισέ, Κούτρη και Ρισβάνη.

Πάντως, όπως προκύπτει, η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει την περίπτωση του Οφόε, με τους «ερυθρόλευκους«» να συνεχίζουν τις συζητήσεις με τη Λέγκια για να φέρουν στο λιμάνι τον Βέλγο μέσο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.