Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πούλησε Άκε στην Μπόρνμουθ η Τσέλσι

Πούλησε Άκε στην Μπόρνμουθ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2017 15:40
Η Μπόρνμουθ ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι και απέκτησε τον Ναθάνιελ Άκε έναντι του ποσού των 22,7 εκατ. ευρώ.

Τη φανέλα της Μπόρνμουθ θα φορέσει ξανά ο Ναθάνιελ Άκε. Τα «κεράσια» έδωσαν τα χέρια με την Τσέλσι και ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου στόπερ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο διεθνής Ολλανδός πολυθεσίτης (αγωνίζεται ως στόπερ, μπακ και ως αμυντικός χαφ) αγωνίζονταν στην Μπόρνμουθ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν, σημειώνοντας 3 γκολ σε 12 παιχνίδια. Οι εμφανίσεις του Άκε έκαναν την Τσέλσι να διακόψει τον δανεισμό του παίκτη τον Ιανουάριο, ωστόσο ο 22χρονος δεν βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής, που ανήκει στους «μπλε» από ηλικία 16 ετών, ζήτησε μεταγραφή προκειμένου να αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και τελικώς επέστρεψε στην Μπόρνμουθ.

Τα «κεράσια» κατέβαλαν στην Τσέλσι το ποσό των 22,7 εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελεί και ρεκόρ δαπάνης στην ιστορία του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άκε είναι ο δεύτερος παίκτης της Τσέλσι που πήρε μεταγραφή στην Μπόρνμουθ το φετινό καλοκαίρι μετά τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς, ο οποίος πουλήθηκε έναντι 11,5 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.