Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Στον τελικό με τεσσάρα η Γερμανία

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Στον τελικό με τεσσάρα η Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2017 22:57
Η Γερμανία διέλυσε με 4-1 το Μεξικό και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, όπου θα αντιμετωπίσει την Χιλή. Γκορέτσκα (6’, 8’), Βέρνερ (59’) και Γιουνές (90+1’) οι σκόρερ των νικητών, μείωσε με απίστευτο γκολ ο Φαμπιάν (89’).

Τι και αν κατέβηκε στην Ρωσία με δεύτερη ομάδα; Η Γερμανία διέλυσε με 4-1 το Μεξικό και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα διεκδικήσουν την Κυριακή (2/7, 21:00) το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή τους απέναντι στην Χιλή, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση και έχει κατέβει με πλήρης ομάδα.

Στα του αγώνα, η Γερμανία απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, χάρη στα δύο γρήγορα γκολ του Γκορέτσκα. Στο 6’ ο άσος της Σάλκε «έγραψε» το 1-0 με πλασέ εκτός περιοχής, ενώ στο 8’ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Οτσόα, διπλασιάζοντας το σκορ των «πάντσερ». Και τα δύο γκολ ξεκίνησαν από λάθη των Μεξικανών.

Στο 19’ ο Βέρνερ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Οτσόα. Από εκείνο το σημείο, το Μεξικό ανέβασε την απόδοση του, ψάχνοντας ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Στο 33’ ο Ζιοβάνι ντος Σάντος βγήκε τετ α τετ με τον Τερ Στέγκεν, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό. Δύο λεπτά μετά, ο Ερνάντες αστόχησε από τη μικρή περιοχή στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) η Γερμανία έφτασε ξανά κοντά σ’ ένα τρίτο γκολ, όμως ο Βέρνερ δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Οτσόα. Ωστόσο εφτά λεπτά μετά, ο Χέκτορ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Βέρνερ, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 3-0.

Τα πάντα είχαν κριθεί, ωστόσο το Μεξικό δεν τα παράτησε, ψάχνοντας τον τρόπο να μειώσει το σκορ. Στο 64’ ο Φαμπιάν αστόχησε από πλάγια θέση, ενώ στο 70’ ο Τερ Στέγκεν έδιωξε το μονοκόμματο σουτ του Λαγιούν. Πέντε λεπτά αργότερα η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Χιμένες κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 84’ ο Τερ Στέγκεν έδιωξε ενστικτωδώς την κεφαλιά του Μάρκες.

Η πίεση του Μεξικού απέδωσε καρπούς στο 89’ με τον Φαμπιάν να βρίσκει δίχτυα με σουτ-«κεραυνό» από τα 35 μέτρα. Δύο λεπτά μετά (90+1’) η Γερμανία πέτυχε και τέταρτο γκολ με πλασέ του Γιουνές, όμως στα επόμενα δύο λεπτά του έξτρα χρόνου, τα «πάντσερ» χρειάστηκαν τις επεμβάσεις του Τερ Στέγκεν στις προσπάθειες των Τσιτσαρίτο (90+2’) και Χιμένες (90+3’) προκειμένου να διατηρηθεί το τελικό 4-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.