Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο Κίελτσε η ΑΕΚ μετά από ταξίδι 11 ωρών!

Στο Κίελτσε η ΑΕΚ μετά από ταξίδι 11 ωρών!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2017 22:40
Ύστερα από ταξίδι έντεκα ωρών (!), η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Σε… Οδύσσεια εξελίχθηκε το ταξίδι της ΑΕΚ για το Κίελτσε της Πολωνίας, αφού η αποστολή της «Ένωσης» χρειάστηκε έντεκα ώρες για να βρεθεί στο ξενοδοχείο Binkowski, το οποίο την «φιλοξένησε» και το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η αποστολή της ΑΕΚ πέταξε νωρίς το πρωί για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί πήρε ανταπόκριση για τη Βαρσοβία, όπου έφτασε λίγο μετά τις 16.00. Περίπου μισή ώρα αργότερα ξεκίνησε οδικώς το ταξίδι της για το Κίελτσε, όμως ένα τροχαίο ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τις δύο πόλεις, κράτησε ακινητοποιημένο το πούλμαν για σχεδόν δύο ώρες.

Όλα αυτά, είχαν ως αποτέλεσμα να φτάσει η ΑΕΚ μετά από μεγάλη ταλαιπωρία λίγο μετά τις 8 μ.μ. τοπική ώρα, και να αναγκαστεί ο Μανόλο Χιμένεθ να αναβάλει την προγραμματισμένη για εκείνη την ώρα απογευματινή προπόνηση.

Οι προπονήσεις αρχίζουν αύριο Παρασκευή, με πρώτη στις 9.00 τοπική ώρα (10.00 ώρα Ελλάδας) και δεύτερη στις 19.00 (20.00 ώρα Ελλάδας). Η ΑΕΚ θα παίξει το πρώτο της φιλικό στις 8 Ιουλίου με αντίπαλο την ουκρανική Καρπάτι (18:00), ενώ μια ημέρα μετά (9/7) θα αντιμετωπίσει την Κορόνα στην Κολπότερ Αρίνα του Κίελτσε (19:00). Στις 15 Ιουλίου θα κοντραριστεί με την Μπνέι Σαχνίν και πάλι στο Κίελτσε (19:00), ενώ μια ημέρα νωρίτερα έχει προγραμματιστεί ακόμα ένα φιλικό, χωρίς όμως να έχει «κλειδώσει» ο αντίπαλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.